reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Piszecie , że brzuszki macie widoczne ale w kg prawie nic, a u mnie odwrotnie . Brzusio fakt, widoczny ale bardzie w KG idę niż w brzuszek. Dzisiaj byłam w pracy i podeszłam do biura do mojej szefowej, oczywiście zleciały się dziewczyny razem z dyrką , no i pytanie ile ważę - ja na to , że z 52 teraz już 60 :szok: Reakcja była o taka :szok::szok: kazali mi kupić nową wagę, bo po mnie nie widać. Ja także uważam , że do 60 kg to jakoś drobnie wyglądam, może dzidzia ma grube kości :rofl2::rofl2: nie wiem co tyle waży, bo nie wyglądam na tą wagę

A powiem wam , że fajne sa takie porównawcze fotki jak u kiniusi ( nota bene bardzo ładny :-) brzusio ). Bardzo fajna pamiątka

Ja też się dołączę do zachwytów na Kinusiowym brzuszkiem:-) pięknie rośniesz!:-)
Zgodzę się z Wami całkowiecie, bardzo indywidualna sprawa, ja też z tych "brzuchatych" a waga stoi w miejscu (waha się tylko w zależności od pory dnia nawet czasami o 1,5kg)
W moim przypdku sprawdza się póki co tyle, że teraz tyje o wiele wolniej za to brzuchol dużo szybciej rośnie. Jeśli faktycznie uda mi się do 9miesiąca dociągnąć z max 9kg ma plusie to będę mega szczęśliwa, i tak tych nadmiarów do dźwigania mam trochę, a o brzuchol jakoś mniej się martwie, brzuszki, 6tka weidera i jakoś pójdzie, poza tym wesele Siostry mi się szykuje jakoś w lecie, będzie dodatkowa mobilizacjia:-D

A ja znowu mam tak, że brzuszek rośnie mi umiarkowanie, tak jak u NomiMalone, a na wadze 4-5kg na plusie teraz będzie. Natomiast widzę, że rosnę cała niestety, te kilogramy idą mi w uda i pupę niestety... Czyli tak, jak zwykle, bo zawsze byłam szersza na dole z płaskim brzuszkiem :-p.

ja przy was to prawdziwy brzuchacz:P...przełom 22/23
Web-1-19.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry