Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anka córki faktycznie się nie wyprzesz podobna mocno
Mi się zapomina ostatnio o tym smarowaniu,na poczatku 2 razy dziennie bez przewy,a teraz..hmmm ;D jak narazie nie widzę żadnych rozstępów,ale mogą jeszcze sie pojawić po porodzie nie??
pięknie marcóweczki rośniecie aż miło się tu zagląda i ogląda
Anka kobiecość że tak powiem z Ciebie kipi a brzuszek jeszcze dodaje urody
ja mam cichą nadzieję że skoro przy synku rozstępy się nie pojawiły na brzuszku...a był spory, to i tym razem się uda nawilżam się cała haha balsamem codziennie, nooo czasem mi sie zapomni
No Ania Faktycznie bardzo kobieco wyglądasz z brzuszkiem kto wie może z Laury fotograf będzie..
a mi mimo prawie codziennego smarowanka rozstępy się pojawiły - pocieszam się że tylko kilka i raczej z dołu brzuszka...
Heh Herbata mam tak samo, jak mi się przypomni to smaruję. Ale brzuszek mam mniejszy bo i dziecko mniejsze, więc się pocieszam, że nic nie wyskoczy;-)
Anka pięknie wyglądasz, naprawdę:-)