reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Teraz tak sobie pomyślałam z jakim brzucholem pojadę na porodówkę, jak już teraz jest taki duży :-)

Monila, Patusia gadajcie, gdzie Wy trzymacie te dzieciaczki???? :-D:-D:-D

Czuję się przy was strasznie gruba:zawstydzona/y:

To moje zdjęcia z wczoraj z popołudnia
DSC_0100.jpgDSC_0101.jpg

Załączniki

• DSC_0100.jpg
    DSC_0100.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_0101.jpg
    DSC_0101.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 79
katia piękny masz brzusio! ale widzę że chudzinka z Ciebie! więc tylko brzuszek pięknie rośnie :)

ciągle się mówi że w drugiej ciązy szybciej widać brzuch u mnie jak widać nic nie widać a już +1kg. Z Lenką brzuch dopiero zaczał rosnąc po 20 tc i to jeszcze powolutku...

Katia jak to mowi moj lekarz ma pani głeboka macice wiec maluszek bardziej siedzi na plecach niz na brzuszku :-p Karolek tez tak siedział :-)

dziewczyny kazdy brzuszek inny ale tez kazdy bardzo fajny ;-)

u mnie 1kg na plusie :-)

Magdzik20 PRZEPIĘKNY brzuszek! I wcale nie gruba zazdroszczę bo też już bym chciała taki mieć. U mnie jak narazie chyba sam tłuszczyk no ale jak już wspominałam nigdy nie należałam do błaskobrzuszków :) ja już bym chciała mieć piłeczkę ! :)

Piękne brzuszki dziewczyny :-) ja to już trochę odstający mam, tylko z tymi kilogramami to chyba tak najgorzej na Waszym tle wychodzę, bo ja to mam jakieś 5 do przodu...Znaczy problemem jest to, że nie ważyłam się przed ciążą więc dokładnie nie wiem. Ale ja też ćwiczyłam regularnie wcześniej, a tu przez pierwsze trzy miesiące zero ruchu praktycznie i teraz wreszcie muszę się zmobilizować, żeby piłkę napompować. Bo póki co to wychodzi mi moje lenistwo ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry