reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

reklama
To ja tez tak jak ty mam dzis 13 t 0d. A kiedy miałaś OM? Ja 1 marca :D moze jestesmy na tym samym etapie :)
no wlasnie ja mialam 19 lutego ale jeszcze 23 marca wyszla mi beta <2... no tak dziewnie to bylo...myslalam ze juz u mnie wszytskie hormony powariowaly i moj lekarz stwierdzil ze to musial byc cykl bezowulacyjny (faktycznie w 12 dniu bylo jajeczko najwieszke 6mm) i dopiero pod w polowie kwietnia wyszlo ze jestem w ciazy:)))
jestem klasycznym dowodem na to ze jak sie chociaz na chwile czlowiek zajmie czyms innym niz zachodzenie w ciaze to sie uda!
a kiedy masz termin?

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

no wlasnie ja mialam 19 lutego ale jeszcze 23 marca wyszla mi beta <2... no tak dziewnie to bylo...myslalam ze juz u mnie wszytskie hormony powariowaly i moj lekarz stwierdzil ze to musial byc cykl bezowulacyjny (faktycznie w 12 dniu bylo jajeczko najwieszke 6mm) i dopiero pod w polowie kwietnia wyszlo ze jestem w ciazy:)))
jestem klasycznym dowodem na to ze jak sie chociaz na chwile czlowiek zajmie czyms innym niz zachodzenie w ciaze to sie uda!
a kiedy masz termin?

Z Usg 8 grudnia a z OM 6 grudnia :)
ja dowiedziałam sie ze jestem w ciazy dzien po świętach :)
Ja tez jestem dowodem ze jak sie przestanie myśleć o tych "staraniach o dzidzie" to wychodzi. Od wrzesnia nie udawalo sie a w marcu zamieszanie bo remont łazienki i porzadki przed świętami i od razu po świętach niespodzianka ;)

Z Usg 8 grudnia a z OM 6 grudnia :)
ja dowiedziałam sie ze jestem w ciazy dzien po świętach :)
Ja tez jestem dowodem ze jak sie przestanie myśleć o tych "staraniach o dzidzie" to wychodzi. Od wrzesnia nie udawalo sie a w marcu zamieszanie bo remont łazienki i porzadki przed świętami i od razu po świętach niespodzianka ;)
taaak, ja na 2 dni przed tym jak sie dowiedzialam kupilam sobie skuter:))) no niestety poza jazda probna nie przejechalam sie juz ani razu:) czekam teraz ze sprzedaza zeby nie zapeszyc...

No ja za każdym razem zachodziłam w ciążę jak nie miałam nadziei na zajście. Pierwsza ciąża z synkiem nie przypuszczałam, że zajdę ze względu na moje PCO i zaszłam w pierwszym cyklu bez zabezpieczeń. Druga, stracona ciąża, mierzyłam temperaturę i mierzyłam, a tu wzrostu nie było; odpuściłam mierzenie myśląc, że będzie cykl bezowulacyjny i jak zmierzyłam z ciekaowści po kilku dniach, to się okazało, że wzrost był akurat jak nie mierzyłam. Z kolei w tej ciąży zaskoczył mnie bardzo szybki wzrost temperatury (już w 13 dc) i myślałam, że nic z tego nie będzie, bo nie zdążyliśmy się próbować wstrzelić. Niezły był szok jak się udało. :happy:

1464782348-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry