reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

reklama
robaczku 2 lata temu wspolnie z siostra chowalysmy malenka nowonarodzona Marianke ( siostry maz pracowal wtedy w Norwegii i b.rzadko przyjezdzal na maks 2 dni) , mniej wiecej wiem co to jest , a moze nawet w poszerzonej wersji - poczawszy od karmienia butelka, po wszelkie alergie malej na mleka z puszki, po problemy z ukladem pokarmowym, nadpobudliwosc, mala nie chciala spac w lozeczku tylko na rekach - bo inaczej brzuszek ja bolal ... oh duzo tego - pamietam jak dzis nasze dyzury :) A teraz wyrosl taki maly "diabelek" rozgadany i niesforny bardzo :)) moze wrzuce Wam przy okazji zdjecie- bo to tak w polowie ciutke czuje sie juz jak mama :)

babeczki mam pytanie do was-slyszalyscie cos gdzies kiedys o tym ze w ciazy ciemnieja wlosy? :confused: Patrze na swoje wlosy i normalnie jestem w szoku, zawsze mialam taki ciemny blond/jasny braz-typowo polski mysi kolor. Od jakiegos czasu zauwazylam ze moje wlosy sa znacznie ciemniejsze-taki sredni braz, nawet mi sie podoba bo mniej mysi ale zastanawiam sie czy to sie moglo od ciazy stac czy starzeje sie czy o co chodzi :szok::confused: Znacie take dziwne przypadki?

Iza moja kolezank przestraszył sie , ze ma coś nie tak z hormonami , bo włosy nagle jej pociemnialy . Gin powiedział jej, ze ciąża może mieć również wpływ na koloryt skóry , przebarwienia i zmianę odcienia włosów!! Znam tylko ten jeden przypadek:tak:

Izka hmmm, myślę, że skoro cera może zmieniać odcień, to włosy też... moje nabrały rudawego odcienia ;)

Dziewczyny, czy wasze pępki się jakoś zmieniają??? Bo mam wrażenie, że mój się jakby rozszerza i płaszczy... Śmieszne to :D
Aha i jeszcze przyrost znamion... przybywa mi ich w szalonym tempie... Zastanawiam się, czy biegać z tym do dermatologa, czy sobie odpuścić? Trochę mnie to niepokoi, zwłaszcza, że pojawiają się też na sutkach.... ale może to normalne, że w ciąży wszystko ma tendencję wzrostową? ;)

Madziaka-tak, zdecydowanie moj pepek sie zmienia, w poprzedniej ciazy tez tak mialam wiec wiem ze tak ma byc :-) Przede wszyskim brzuch rosnie i wypycha go wiec sie staje coraz plytszy (ja normalnie mam taka dziurke) i taki rozciagniety :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry