Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ostatnio zauważyłam że jak dłużej siedze z założoną noga na noge to później boli mnie krocze;( miała tak któraś?
Wczoraj w szkole rodzenia zajęcia trwały 2 h i ja tak zmieniałam tylko te nogi to później ledwo do domu zaszłam
Dzięki kasia. No właśnie leże już od 2godz. i ciągle stękam :-( Mąż poszedł na nocną zmianę więc mnie nie pomasuje Buuuuu.... Zaraz chyba pójdę spać to przynajmniej nie będę się martwić
Jak ktoś mi kiedyś powie, że ciąża to nie choroba i cudowny stan to przyrzekam, że zamorduję;-) Znowu nie śpię, te pobudki codziennie około 4 mnie wykańczają. Jestem zombi. Do tego mam od wczoraj takie wzdęcie, że myślałam,że pęknę. Do tego zgaga i ciągle mi się odbija...Oczywiście z cyca też mi już leci...jessssssssuuuuuuuu gdyby był już 9 miesiąc to bym się nie obraziła...