Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiem, że ciężko tak czekać... bo ja a\sama w domu siedzę i każdy dzień się ciągnie wierzę, że wszystkie szczęśliwie donosimy i urodzimy zdrowiutkie, różowiutkie maleństwa

lub szyjkę! okropnie to boli , ale myślę, że nie powinnaś się niepokoić tym. Ja przed ostatnią wizytą miałam tak skopaną szyjkę - jak jechałam samochodem to musiałam się zatrzymać kilka razy tak mnie synuś bombardował! i pomyślałam, ze bankowo szyjka skrócona albo rozwarta- a tu gin mówi , że wszystko ok
, więc kochana nie przejmuj się zupełnie tym. nasze kwietniowe dzieci maja po prostu coraz mniej miejsca i takie "nieprzyjemne" kuksańce" staną się częste. Tak jak napisała ewela nie sądzę, żeby ułożenie dziecka miało wpływ na szyjkę, bo mój synuś tez jest ułożony główką baaaaaardzo nisko, w samiuteńkim kroczu paskudne uczucie) i poza tym, że moja szyjka jest wygięta i spłaszczona właśnie przez tą jego główkę to nic niepokojącego się z nią nie dzieje