reklama

Nasze "ciążowe" wakacje

Ja byłam w październiku na Zakynthos. W dzień fajna pogoda, nie za gorąco, ale na wieczór już trzeba się było ubierać. No i w nocy padało, ale od rana znów piękne słoneczko. Myślę, że wrzesień byłby idealny;)

reklama
Byłam kilka lat temu we wrześniu w Grecji w Leptokari, na 12 dni na miejscu 9 padało, było zimno i strasznie wiało, w pozostałe 3 dni leżeliśmy pod ręcznikami na plaży i czekaliśmy, żeby się słonko pokazało, żeby się chociaż zagrzać :)

Ja byłam kilka lat temu na Zakynthos, na początku września. W nocy i codziennie do około 8-9 rano (do śniadania) padało. Potem przestawało i na plaży nie było śladu po deszczu, za to było przyjemnie ciepło - około 25- 27 stopni. DLatego w tym roku też myślimy o Grecji we wrześniu. Chociaż.. wczoraj znalazłam fajną ofertę na Cypr a tam nas jeszcze nie było.. ;)

dziś zaczynam urlopowanie i czeka mnie ok 15 godzin w samochodzie:no::no: trzeba będzie wytrzymać...
7 osobową ekipą jedziemy do Francji, jakoś mam średnie przeczucia, czy będę zadowolona, ale spróbuje nastawić się pozytywnie (jedzie teściowa, a ostatnio mi na nerwy działa:wściekła/y:)

Życzę Wam miłego weekendu, udanych wizyt, dorodnych bobasów i przede wszystkim dużo uśmiechu i radości :-)

a Grecji zazdraszczam.. wolałabym.. też;-)

reklama
Mam nadzieję, że wyjazdy Wam się udały :) Ja zdecydowałam się na wyjazd, wszystko było ok! Bardzo bardzo się cieszę że posłuchałam swojej intuicji. Idę właśnie na badania krwi, póki co wszystko jest w porządku.

Dawno też nie pisałam, ale zawiadamiam że śledzę pobieżnie aktualizacje głównego wątku cały czas :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry