reklama

Nasze "ciążowe" wakacje

reklama
Doggi czy Ty już wiesz kiedy będziesz jechać na tą Wyspę Sobieszewską?

Maadlen spadłaś mi z nieba. Też marze o Swornychgaciach jakkolwiek to nie brzmi. Powiedz mi czy tam są łagodne zejścia dka dzieci? Jakiś masz nocleg godny polecenia?

Ostatnia edycja:
Jeszcze myślimy gdzie jechać. Tylko ja to tak bardziej koniec lipca. My to zawsze w ciemno jedziemy więc kto wie gdzie wylądujemy :) Myślę nad tą wyspą albo nad Kaszubami bo są cudowne a i blisko to Trójmiasta ;)

Ta wyspa Sobieszewska super jest, bo właśnie blisko trójmiasto avjuz w ogóle Gdańsk (to jest jakby dzielnica gdańska) a w gdańsku moja ukochana cukiernia Adama Sowy <3 cud miód malina :)

Mnie tak coś ciągnie nad nasze polskie morze, ale zawsze jest coś innego. Ale teraz koleżanka blogerka tak strasznie zaprasza więc nie wiem czy nie skorzystam i się nie wybiorę. Tylko trzeba poczekać troszkę aż pogoda się zrobi bardziej letnia;)

AZA miałam bardzo fajny nocleg musze pogrzebać na poczcie :-) gospodarstwo nad samą rzeka kajaki konie pisze jedzenie własnej roboty w soboty nad jeziorem były potancowki :-) i mała plaża tez jest :-)

reklama
To dziewczyny będę wdzięczna jak coś będziecie miały fajnego. Mi zależy aby mały miał plażę nad jeziorkiem.

Femme ja zawsze jak jadę nad morze odwiedzam koleżankę z BB w Babim Dole :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry