Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja tylko moge chwalic stan bez nacinania, bolalo wlasciwie tylko pierwszy dzien po porodzie w tej chwili jedynie jak sie bardzo nachodze to troche mnie pobolewa bo w koncu jakis tam szewek mam po peknieciu. Ale ogolnie to jest super, dzis juz 6 dni po porodzie funkcjonuje zupelnie normalnie i mam nadzieje na jutrzejszy cieply dzien bo chce isc na pierwszy spacerek
Bólu po cesarce nie umiem sobie wyobraziź, ale widziałam w szpitalu panny po cc jak chodziły zgięte w pół - wiec szybkiego zagojenia wam dziewuszki zycze![]()

i chyba się juz rozpuściły bo ich nie czuję :-)no i został mi jeszcze malutki szew w środku- rozpuszczalny, położna powiedziała ze jak bedzie mi przeszkadzał to mam przyjsc na ściągnięcie- chyba mi nie przeszkadza bardzo...ale powiedzcie - to naprawde moze tak byc ze rozpuszczalny się nie rozpuści?

nie przyszło mi do głowy, że rozpuszczalny może się nie rozpuścić... też mam jakieś wewnętrzne i tak normalnie ich nie czuję, ale przy myciu owszem... ale chyba dopóki mi to nie przeszkadza to nigdzie nie pójdę na zdjęcie - strasznego mam stracha przed takimi rzeczami... słabo mi było już przed ściągnięciem tych zewnętrznych!