reklama
andariel
mama super dwójki :]
mi parę dni temu pod prysznicem wypadł jakiś szew pojedynczy!! chyba nie ściągnęła mi babka wszystkich...
a te rozpuszczalne, wewnętrzne nadal czuję, choć nie przeszkadzają mi;
ten cały połóg naprawdę - jak dla mnie - gorszy od porodu
a te rozpuszczalne, wewnętrzne nadal czuję, choć nie przeszkadzają mi;
ten cały połóg naprawdę - jak dla mnie - gorszy od porodu

azorek84
mama Amelii 2009
Ze mnie już nie leci.. czasami się zdarzy śluz różowy jeszcze, ale najważniejsze że nie leci i to prawie od tygodnia
. Jedynie co to rana mnie piecze i czasami boli po jednej stronie... muszę się w końcu wybrać do gin może coś pomoże...
mnie też ten połóg wymęczył... 
choć w sumie nacięcie małe, nic nie popękało, czyli mogło być gorzej
leciało ze mnie 5,5tyg.
na wizycie kontrolnej gin. ocenił, ze rana super sie zagoiła, i w końcu mam zielone światło, żeby chłopa wykorzystać
ale, ale- stwierdził, że właśnie zaczyna mi się @
kurcze, troche to dziwne, skoro karmie tylko piersią
a miałam nadzieję, ze przynajmniej po połogu przez jakis czas będę miała spokój od podpasek i wkładek
a tu lipa ehhh...///

choć w sumie nacięcie małe, nic nie popękało, czyli mogło być gorzej

na wizycie kontrolnej gin. ocenił, ze rana super sie zagoiła, i w końcu mam zielone światło, żeby chłopa wykorzystać

ale, ale- stwierdził, że właśnie zaczyna mi się @

kurcze, troche to dziwne, skoro karmie tylko piersią

a miałam nadzieję, ze przynajmniej po połogu przez jakis czas będę miała spokój od podpasek i wkładek

Mnie tam polog nie wymeczyl...nie bylam nacinana,troche tylko pokaleczona,trzy rozpuszczalne szwy,po ktorych juz slad zaginal...ale :-(nie moge sobie poradzic z zaparciami,jest tak zle jak w ciazy gdy zelazo przyjmowalam.A faszeruje sie owocami,activia i dodaje otreby prawie do wszystkiego a na kibelku i tak musze sie fest wysilac...a to doprowadzi juz tylko do jednego...hemoroidy
Mam nadzieje,ze z czasem sie unormuje,bo jak narazie to tragicznie ze mna...boje sie kazdej porannej wizyty w toalecie

_karincia_
Fanka BB :)
To witaj w klubieMnie tam polog nie wymeczyl...nie bylam nacinana,troche tylko pokaleczona,trzy rozpuszczalne szwy,po ktorych juz slad zaginal...ale :-(nie moge sobie poradzic z zaparciami,jest tak zle jak w ciazy gdy zelazo przyjmowalam.A faszeruje sie owocami,activia i dodaje otreby prawie do wszystkiego a na kibelku i tak musze sie fest wysilac...a to doprowadzi juz tylko do jednego...hemoroidyMam nadzieje,ze z czasem sie unormuje,bo jak narazie to tragicznie ze mna...boje sie kazdej porannej wizyty w toalecie
![]()

Ja też praktycznie od porodu mam problem z zaparciami :-(
Naprawdę od tego mogą być hemoroidy??
I co wtedy??
Na czym w ogóle te hemoroidy polegaja??

To witaj w klubie
Ja też praktycznie od porodu mam problem z zaparciami :-(
Naprawdę od tego mogą być hemoroidy??
I co wtedy??
Na czym w ogóle te hemoroidy polegaja??![]()
Nigdy nie mialas? To sie ciesz.

Ostatnia edycja:
reklama
ja jakos nie odczuwam by mnie połóg wymęczył, miałam 8 szwów zewnętrznych i nawet nie zauwazyłam kiedy się juz to wszystko zagoilo, nadal mam krwawienie bo to dopiero 2tyg po porodzie i straszną ochotę na mojego męza;-);-)