Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

leciało ze mnie 5,5tyg.

a tu lipa ehhh...///

Mam nadzieje,ze z czasem sie unormuje,bo jak narazie to tragicznie ze mna...boje sie kazdej porannej wizyty w toalecie
To witaj w klubieMnie tam polog nie wymeczyl...nie bylam nacinana,troche tylko pokaleczona,trzy rozpuszczalne szwy,po ktorych juz slad zaginal...ale :-(nie moge sobie poradzic z zaparciami,jest tak zle jak w ciazy gdy zelazo przyjmowalam.A faszeruje sie owocami,activia i dodaje otreby prawie do wszystkiego a na kibelku i tak musze sie fest wysilac...a to doprowadzi juz tylko do jednego...hemoroidyMam nadzieje,ze z czasem sie unormuje,bo jak narazie to tragicznie ze mna...boje sie kazdej porannej wizyty w toalecie
![]()

To witaj w klubie
Ja też praktycznie od porodu mam problem z zaparciami :-(
Naprawdę od tego mogą być hemoroidy??
I co wtedy??
Na czym w ogóle te hemoroidy polegaja??![]()
Hemoroidy to zylaki odbytu.Ja sie ich w ciazy dorobilam...chociaz w sumie to chyba i predzej,bo juz na dlugo przed ciaza mialam z nimi przykry epizod.Jak Cie dopadna hemoroidy to boli,swedzi,piecze...i trzeba je wtedy leczyc.Ale jezeli nigdy nie mialas to niepowiedzane,ze przez same zaparcia sie pojawia.W moim przypadku to jest tak jakby ciagle byly a zapadaly na sen zimowy,bywa,ze sie pojawiaja (wlasnie,gdy sie z zaparciami mecze) potem znikaja...Narazie sie jeszcze nie pojawily.I miejmy nadzieje,ze tak zostanie.;-)