reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze dolegliwości

Jak byłam gina, to powiedział, że mieiączka może na być teraz bardzo skąpa. Ja mam własnie drugi raz i tylko plamię. Obfitośc nie ma tu teraz nic do rzeczy, a owulacja jest i uważać trzeba, żeby nie było mamy 2010;-)

reklama
Jak byłam gina, to powiedział, że mieiączka może na być teraz bardzo skąpa. Ja mam własnie drugi raz i tylko plamię. Obfitośc nie ma tu teraz nic do rzeczy, a owulacja jest i uważać trzeba, żeby nie było mamy 2010;-)
Ja narazie podziękuję za te wrażenia. Muszę trochę odpocząć po porodzie;-)

A co do po porodowych brzuchów to myślałam o czymś takim:
http://www.allegro.pl/item743042588_lux_gorset_body_wyszczyplajace_bielizna36_38.html
Jakieś doświadczenia?

Ostatnia edycja:
Fajne gorseciki.
Jakbym taki zalozyla a do tego jeszcze wciagnela maksymalnie brzuch jak ta laska na zdjeciach to tez bym fajnie wygladala :-).
Ja narazie zainwestowalam w zwykle majty sciągające. Nosze je jak meza w domu nie ma :-D

Ja tak samo :tak:
Przy karmieniu to lekarz pewnie nawet nie wypisze recepty na pigułki :cool:
Wypisze karincia tylko takie specjalne jednoskładnikowe dla matek karmiacych:tak::tak:Istnieja takze zastrzyki hormonalne dla karmiacych ale co z tego wybrac tez sama nie wiem, ale uwierzcie Miłoszek własnie jest z zaburzen hormonalnych wywołanych karmieniem piersia, wiec ta ktora narazie chce zostac przy pojedynczych urokach macierzynstwa niech sie lepiej porzadnie zabezpieczy. Niech te co nie maja jeszcze@ w tym ja:eek:nie lekcewaza zabezpieczenia bo mozna juz nie dostac pierwszej poporodowej @;-)

ja w piątek idę do lekarza na kontrole i mam zamiar od razu poprosić o recepte, tabletki dla karmiących to HARMONET:-) brałam je poprzednio przez pół roku i wszystko było ok

ja też w piątek do gina, ale chyba się nie zdecyduję na żadne tabletki; nigdy nie brałam i sobie radziliśmy, więc teraz też będzie ok; ale fakt, ciężko się przestawić po ciążowym luzie - jak czytam, że karmiące mamuśki podostawały już @ to się nadziwić nie mogę i pomału dopiero do mnie dociera, że to możliwe i ja tez mogę za chwilę dostać;

Piwonia chodzę po chacie i myśle czy przypadkiem tego harmonet nie brałam po cerazette???:szok: w piątek idę to się dowiem od lekarza i skoruguję moja wypowiedz.

ja tez sie zapisalam na wizyte do gina,ale dopiero na 13 , bo chce juz po chrzcinach(a robimy 11),no i tez mam zamiar o tabletki poprosic.....ja bralam zawsze Microgynon,przez ladnych pare lat,a po poprzedniej ciazy ,to jak karmilam to nic nie bralam,a teraz poprosze....

reklama
Do góry