Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja narazie podziękuję za te wrażenia. Muszę trochę odpocząć po porodzie;-)Jak byłam gina, to powiedział, że mieiączka może na być teraz bardzo skąpa. Ja mam własnie drugi raz i tylko plamię. Obfitośc nie ma tu teraz nic do rzeczy, a owulacja jest i uważać trzeba, żeby nie było mamy 2010;-)
Wypisze karincia tylko takie specjalne jednoskładnikowe dla matek karmiacychJa tak samo
Przy karmieniu to lekarz pewnie nawet nie wypisze recepty na pigułki![]()

Istnieja takze zastrzyki hormonalne dla karmiacych ale co z tego wybrac tez sama nie wiem, ale uwierzcie Miłoszek własnie jest z zaburzen hormonalnych wywołanych karmieniem piersia, wiec ta ktora narazie chce zostac przy pojedynczych urokach macierzynstwa niech sie lepiej porzadnie zabezpieczy. Niech te co nie maja jeszcze@ w tym ja
nie lekcewaza zabezpieczenia bo mozna juz nie dostac pierwszej poporodowej @;-)ja w piątek idę do lekarza na kontrole i mam zamiar od razu poprosić o recepte, tabletki dla karmiących to HARMONET:-) brałam je poprzednio przez pół roku i wszystko było ok