Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fuj ale ten klejster pic to dla mnie udreka, nigdy nie lubilam![]()
A ten nawet mi smakuje, zwłaszcza jak troche przestygnie to jest jakis gotowy już do picia??Nie jest taki zły. Ja pije firmy Aflofarm. Moim zdaniem jest najlepsze. Kiedyś kupiłam inne, ale robiły się z niego takie gluty, że pić tego nie mogłamA ten nawet mi smakuje, zwłaszcza jak troche przestygnie
![]()
Moje maleństwo dzisiaj niestety dołączyło do grona aniołków :-( Właściwie stało się to już jakieś 2 tygodnie temu bo ciąża obumarła w 9 tygodniu, ale dzisiaj wyłyżeczkowano mi macicę :-(
W środę wieczorem miałam delikatniutkie plamienie z krwią więc pojechałam do szpitala. Tam zrobiono mi usg i powiedziano że dzidzia nie żyje. Zadzwoniłam do mojego lekarza i kazał mi jechać do jego szpitala. Niestety potwierdzono diagnozę :-( Cały czwartek próbowano wywołać poronienie, jednak nie udało się i dzisiaj zrobiono zabieg :-(
Trzymam kciuki żebyście wszystkie miały więcej szczęścia.
Pozdrawiam
jesli żoładek to pewno jakaś gastroskopie zlecą i moze to bakteria helico,ja tak miałam silne bóle nie do zniesienia i leczyłam sie prawie rok i nadal powinnam,ale ze jestem w ciąży nie mogę brać leków,musiałam tez przejśc na dietędziewczyny ja mam podejrzenie kamicy żółciowej...wczoraj wylądowałąm z mega bólami żołądka w szpitalu, w pn usg jamy brzusznej (dziś ok 11 lekarza już nie było żeby mi usg zrobić!!!) no chyba że znów atak to szybciej w szpitalu....tzn ja jestem na 90 % pewna że to żółądek a nie woreczek ale sprawdzić trzeba, a potem może jakiś gastrolog mi coś da osłaniającego na ten żółądek żeby stan zapalny podleczyć bo tagedia normalnie!!! ale siemie zaraz sobei zrobie...
Ja kupuję siemię lniane mielone. Wsypujesz do szklanki 1-2 łyżeczki i zalewasz wrzątkiem. Mnie to smakuje nawet:-) Poza tym zaraziłam tym już moją mamę i mężato jest jakis gotowy już do picia??
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img.nokaut.pl/p/12/a3/12a3ac4a789b1f91de87d8459b036740500x500.jpg