reklama

Nasze dolegliwości

malutka80 strasznie mi przykro, wiem co czujesz. Zajrzyj na ciaze po poronieniu, tam sa dziewczyny ktore napewno co pomoga.
Naprawde zycie jest niesprawiedliwe ale i do ciebie usmiechnie sie sloneczko, trzymaj sie tule mocno:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Moje maleństwo dzisiaj niestety dołączyło do grona aniołków :-( Właściwie stało się to już jakieś 2 tygodnie temu bo ciąża obumarła w 9 tygodniu, ale dzisiaj wyłyżeczkowano mi macicę :-(
W środę wieczorem miałam delikatniutkie plamienie z krwią więc pojechałam do szpitala. Tam zrobiono mi usg i powiedziano że dzidzia nie żyje. Zadzwoniłam do mojego lekarza i kazał mi jechać do jego szpitala. Niestety potwierdzono diagnozę :-( Cały czwartek próbowano wywołać poronienie, jednak nie udało się i dzisiaj zrobiono zabieg :-(
Trzymam kciuki żebyście wszystkie miały więcej szczęścia.
Pozdrawiam

Tak mi przykro :(:(:(
a poza tym widzę że jesteśmy z tego samego miasta - jeśli bedziesz tu jeszcze do nas zaglądać i będziesz chciała wymienić się doświadczeniami co do naszych elbląskich lekarzy szpitali itp to zaprawszam (może priv) ściskam ciepło, na pewno uda wam się niebawem doczekać zdrowej dzidzi - tego życzę!!!

dziewczyny ja mam podejrzenie kamicy żółciowej...wczoraj wylądowałąm z mega bólami żołądka w szpitalu, w pn usg jamy brzusznej (dziś ok 11 lekarza już nie było żeby mi usg zrobić!!!) no chyba że znów atak to szybciej w szpitalu....tzn ja jestem na 90 % pewna że to żółądek a nie woreczek ale sprawdzić trzeba, a potem może jakiś gastrolog mi coś da osłaniającego na ten żółądek żeby stan zapalny podleczyć bo tagedia normalnie!!! ale siemie zaraz sobei zrobie...

dziewczyny ja mam podejrzenie kamicy żółciowej...wczoraj wylądowałąm z mega bólami żołądka w szpitalu, w pn usg jamy brzusznej (dziś ok 11 lekarza już nie było żeby mi usg zrobić!!!) no chyba że znów atak to szybciej w szpitalu....tzn ja jestem na 90 % pewna że to żółądek a nie woreczek ale sprawdzić trzeba, a potem może jakiś gastrolog mi coś da osłaniającego na ten żółądek żeby stan zapalny podleczyć bo tagedia normalnie!!! ale siemie zaraz sobei zrobie...
jesli żoładek to pewno jakaś gastroskopie zlecą i moze to bakteria helico,ja tak miałam silne bóle nie do zniesienia i leczyłam sie prawie rok i nadal powinnam,ale ze jestem w ciąży nie mogę brać leków,musiałam tez przejśc na dietę
ale napewno trzeba to sprawdzić

reklama
baska to nieciekawie ale lepiej zeby to byl zoladek, latwiej leczyc. Sek w tym ze w ciazy leki na helicobacter odpadaja, ratuj sie tym siemieniem:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry