reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

hej mamusie.ostatnio zaczely mi sie bardzo silne skurcze, ktore juz od paru dni mnie budza nad ranem:(i do tego czesto latam na kibelek bo strasznie mnie czysci:zawstydzona/y: no i od 3 dni praktycznie cale dnie boli jak na okres....to juz czas na takie bole???ktos tez tak ma????
Ja mam skurcze ale żadko i to jak coś robie ale nie są bolesne.A u Ciebie jeszcze ten ból brzucha...Skoro to się utrzymuje już kilka dni to sądze że powinnaś jak najszybciej skontaktować się ze swoim lekarzem prowadzącym ciąże!!!Zbyt mocne skórcze i to tak długo to nie są dobre!!

reklama
Azorek zadzwoń do lekarza.

Ja wstałam przed chwilą i normalnie szok, z ledwością się podniosłam z łóżka tak mnie spojenia bolało, a jak leżałam w łóżku to nic nie czułam. Myślałam, że mocno boli jak chodzę, a tu leżenie zaczyna też doskwierać :((((((((((.

A trzeba czasem się podnieść np. na. siusiu :(

spijenie lonowe to juz od miesiaca mnie dobija:-( maz ostatnio pozno kladl sie spac i mowil mi, ze sie przebudzilam(czego ja nie pamietam) i zaczelam marudzic, ze mnie boli:zawstydzona/y: skurcze mam tez czasem jak siusiu robie i od 2 dni mam takie dziwne uczucie jak by mnie ktos szczypal w szyjce-moze sie skraca??? wizyte u lekarza i poloznej mam za tydzien(8.06) wiec wtedy zapytam. jak bylismy ostatnio w szpitalu do doktorek powiedzial ze wszystko ok a bole beda co raz mocniejsze i nastepnym razem dzwonic do nich dopiero jak mocno krwawie albo z bolami ktore sa nie do zniesienia:-( tak to juz jest tutaj:eek:

co do biegunki to sklaniam sie ku stwierdzeniu ze moze po kawie.zawsze slabo tolerowalam mleko:-( dzisiaj juz jest ok i nie biegam tak-kawki jeszcze nie pilam i zaraz zrobie eksperyment...a wlasnie ostatnio podkolorowalm i tylko dla tego lekarz w koncu zrobil usg w szpitalu i sprawdzil co z lozyskiem ale o to trzeba bylo go naciskac troche mocno:wściekła/y: a z tym szpitalem to jest tak-dzwonisz, podajesz objawy i oni czesto daja tylko porade przez telefon bo maja tam mase ludzi na oddziale:no: i tak sie to ostatnio skonczylo ze kazali polezec i odpoczac a jak nie pomaga to do kapieli na godzinke a jak dalej nie pomaga to magiczna tabletka -paracetamol:eek:

podchodza do tego tak, ze jak to twoja pierwsza ciaza to przesadnie panikujesz na normalne objawy:wściekła/y:tylko chyba nie jest normalne ze mnie te skurcze takie dziwne budza rano:( przez cala noc macica sie stawia jak szalona ale na szczescie nia w kazda noc wiec zle nie jest.heh ja tam juz nie wiem. martwic sie juz wiecej nie bede.jak mam sie po szkocku leczyc to niech bedzie co ma byc...pogadam z lekarka na nastepnej wizycie niech mi sprawdzi szyjke i powie co tam sie dzieje...jakos wytrzymam.

reklama
Do góry