Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dlaczego sie chowacie z obiademDlatego z Bartem chowamy sie z obiadem........... super.....
nie rozumiem
:-( Niewiele doradzę, bo sama nie mam doświadczenia. Ale jak Was przeczytałam, to mysle, że obie z Tycią macie rację, tylko każda z Was pisze o troszkę innych sytuacjach i przede wszystkim o innych dzieciach. Kondzio jest z usposobienia o wiele spokojniejszy i ugodowy i zapewne nie rzuca się na wszystko co jest w zasięgu jego wzroku. A Julka to taki mały wulkan, żądna wrażeń, chce wszystkiego spróbować, dotknąć, ugryźć....

Złośliwości to napewno nie ma, roczne dziecko nie może być złośliwe, nawet jeśli nam się tak wydaje.Kondzio jest z usposobienia o wiele spokojniejszy i ugodowy i zapewne nie rzuca się na wszystko co jest w zasięgu jego wzroku. A Julka to taki mały wulkan, żądna wrażeń, chce wszystkiego spróbować, dotknąć, ugryźć....
Ale na pewno nie ma w tym jej zachowaniu złośliwości, bo na to jest jeszcze za mała, aby robić coś z premedytacją... tak mi się przynajmniej wydaje![]()
Oczywiście będą wracać z uporem maniaka do rzeczy zakazanych. No ale rola rodziców jest odwracanie ich uwagi również z upore maniaka 
Dziś założył nocnik na głowę z siuskami.Odwróciłam sie jak siedział,a on szybko zszedł i sru...nocnik na głowę.Na szczęście zrobił tylko parę kropelek.Ale sie zdziwił.
![]()

Moje dziecko chyba myśli,że mamusi zimno(skoro chora)bo ciągle włącza mi termostat na maxa.
Dziś założył nocnik na głowę z siuskami.Odwróciłam sie jak siedział,a on szybko zszedł i sru...nocnik na głowę.Na szczęście zrobił tylko parę kropelek.Ale sie zdziwił.
![]()

Normalnie peklam