Milutek już jakiś czas temu zaczął majstrować przy kurkach od gazu w kuchence gazowej![]()
i jeszcze przyciski w pralce są w ciągłym użyciu, że nie wspomnę o magnetofonie. A nie mamy go gdzie przestawić w bezpieczne miejsce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milutek już jakiś czas temu zaczął majstrować przy kurkach od gazu w kuchence gazowej![]()
i jeszcze przyciski w pralce są w ciągłym użyciu, że nie wspomnę o magnetofonie. A nie mamy go gdzie przestawić w bezpieczne miejsce

My mamy kuchenkę elektryczną,no i Kuba ciągle mi zegar przestawia.Raz nawet udało mu sie budzik włączyc.Ale był zdziwiony....Milutek już jakiś czas temu zaczął majstrować przy kurkach od gazu w kuchence gazowej![]()

Ale jednego nie mogę: Oliwka namiętnie otwiera sobie deskę od klozetu i wsadza do niego ręce, szczególnie lubi obłapywać te miejsca pod brzegiem muszli, gdzie gromadzi się najwięcej świństw i bakterii![]()
Widziałam wczoraj w sklepie zabezpieczenie do szuflad, szafek i właśnie klozetów, uniwersalne, może poszukaj czego takiego. Niestety firmy ani nazwy nie pamiętam, był to pasek plastikowy ok 15 cm długi, z obu stron miał mocowania (na taśmę samoprzylepną) w kształcie kwiatków, kosztowało to ok 13 zł