reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
:-DA zapomniałam,co mały nam wczoraj zmajstrował.Jak mąż wrócił do domu wstawiłam ziemniaki i czekam,aż sie ugotują,po 5 minutach patrzę,a woda nadal zimna,a kuchenka elektryczna nie grzeje.Mąż zaczoł włanczać wszystkie palniki i nic.No więc zaczeły sie poszukiwania faktury i gwarancji,by oddac kuchenkę do naprawy.Trwało to dobre pół godziny,bo przy okazji robiliśmy porządek w papierach.Jak juz mąż znalazł,to coś mnie tknęło i zobaczyłam,że cos mruga przy zegarze,no i sie okazało,że Kubaliński-Majsterklepka powciskał przyciski przy zegarze i automatycznie zablokował włączanie kuchenki:-D:-D:-D
Obiad jedliśmy o 17.00:-D

:-DA zapomniałam,co mały nam wczoraj zmajstrował.Jak mąż wrócił do domu wstawiłam ziemniaki i czekam,aż sie ugotują,po 5 minutach patrzę,a woda nadal zimna,a kuchenka elektryczna nie grzeje.Mąż zaczoł włanczać wszystkie palniki i nic.No więc zaczeły sie poszukiwania faktury i gwarancji,by oddac kuchenkę do naprawy.Trwało to dobre pół godziny,bo przy okazji robiliśmy porządek w papierach.Jak juz mąż znalazł,to coś mnie tknęło i zobaczyłam,że cos mruga przy zegarze,no i sie okazało,że Kubaliński-Majsterklepka powciskał przyciski przy zegarze i automatycznie zablokował włączanie kuchenki:-D:-D:-D
Obiad jedliśmy o 17.00:-D

:-D:-D:-D to ci majsterkowicz mały no:-D:-D:-D

Wiki pralki nie może włączyć, bo mamy ładowaną od góry:-D, za to lubi wyciągać ciuchy z kosza i nakłada sobie na głowę lub na szyję i paraduje po domu:tak::szok:. Majstruje za to w kuchni, przekręca gałki w kuchence gazowej i próbuje zmienić mi program prania w zmywarce:laugh2:, na szczęście nieskutecznie.

sznureczek od rolet skrucic nie bedzie problemu:tak:;-)

moja natomiast polazła do łazienki wyłaczyła mi pralke .:baffled:.............................
Ja mam na drzwiach balkonowych 2 rolety,bo mieszkam na parterze,(nie chciałam by mi zaglądali i ta dolna zazwyczaj była zasłonięta,dopuki,doputy Kuba nie zaczoł chodzić:-D)i tą dolną to mi ciągle urywa i sie na niej wiesza:tak:

reklama
Pralki Konrad nie ruszy.Ewentualnie po kapieli,bo na niej rozkladam recznik:-).Na szczescie wraca do prawidlowego ustawienia.Zmywarka niestety nie...:crazy:;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry