reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
-1 talerz z zastawy 12 osobowej:baffled:
sciereczka chciała przetrzec:szok::-D jak dobiegłam to wyjmowała drugi ale pusciła(i ten -) i sięgała po 3 (2 uratowane:rofl2:)

u nas też sporo szkód, ciągle coś brysi...
  • wczoraj o mało nie potrzaskał lustra, wziął butelka i zaczął nią trzaskać po szafie..
  • piloty juz wszystkie w domu potrzaskane,
  • a to na 5 sekund zostawiłam wodę w wiadrze po myciu podłogi i co, chlup i mokro...
  • ostatni cerata w kuchni ze stołu poszła, na szczęcie na stole tylko jeden kubek z zimną herbata stał bo....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MY DZIS BYłYSMY U 10 MSC LENKI, KTóRA CIąGLE ROBIłA COś NA ZłOśC ZOSI, zOSIA JAK NIGDY BYłA JAKAś ZESTRESOWANA I POWAżNA WZIELA BAJKę I ZACZEłA SPOKOJNIE PRZEGLADAć A TEN DRUGI łOBUSIAK W TYM CZASIE ROZNIUSł Pół POKOJU :-D:-D...mieć takie 2 bobasy...olaboga :baffled:

Małgosia pogryzła płytę CD z naszymi zdjęciami ślubnymi:-(
Na szczęście teściowie mają kopię:tak:
Czasem zastanawiam się kto w tym domu jest większym "szkodnikiem": Małgosia czy Lolek;-)

reklama
Jenni juz od paru miesiecy uwielbia wkladac sobie do buzi baterie:baffled: chyba lubi jak ja tam cos kopie:-D a od paru dni rzuca pilotami i zabawkami co maja baterie zeby klapka odpadla i wyciaga baterie:baffled::-D to samo robi z pudelkiem z chusteczkami rzuci o ziemie zeby sie otworzylo a pozniej wyciaga wszystkie:-D

Do góry