A
Agutek
Gość
My nie byliśmy w ogóle u ortopedy.
W ogóle?
Pediatra nie dał wam skierowania na kontrolę czy wszystko dobrze się wykształciło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My nie byliśmy w ogóle u ortopedy.
Sam sprawdził na USG.W ogóle?
Pediatra nie dał wam skierowania na kontrolę czy wszystko dobrze się wykształciło?
My idziemy do kontroli w poniedziałek i zobaczymy co powie :-) Ogólnie to się boję, bo przestałam Piotrka pieluszkowaćAcha, mam jeszcze pytanie. Czy wam ortopeda też kazał przyjść na wizytę jak cytuję: "dziecko samo was przyprowadzi"? Nam powiedział, że właśnie teraz córcia sama ma nas do niego przyprowadzić, czyli mamy przyjść jak zacznie chodzić.
My idziemy do kontroli w poniedziałek i zobaczymy co powie :-) Ogólnie to się boję, bo przestałam Piotrka pieluszkować![]()
Malaga, nic sie nie stresuj. My też mieliśmy pieluchować Boryska 3 tygodnie, ale zaczęły sie upały w tym czasie i pieluchowany był raptem dwa dni, a własciwie to dwie noce...;-)i co? I Pani na kontroli nie mogła sie nadziwic jakie piękne bioderka i że pieluchowanie dało takie efekty....:-).
Agutek a co z tym leżeniem dziecka na brzuszku. Bo ja ten problem zgłaszałam i u ortopedy i u pediatry i powiedzieli mi, że nie wszystkie dzieci lubią leżeć na brzuszku ale mimo to jak najczęściej na siłę kłaść chociaż na kilka minut.