blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Infacol zawiera ten sam środek co Espumisan (Symeticon, czy jakoś tak). Sab Simplex z resztą też.Nic nie wiem o Infacolu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Infacol zawiera ten sam środek co Espumisan (Symeticon, czy jakoś tak). Sab Simplex z resztą też.Nic nie wiem o Infacolu![]()
Infacol zawiera ten sam środek co Espumisan (Symeticon, czy jakoś tak). Sab Simplex z resztą też.
My tym szczepiliśmy, ale inne serie. Chociaz ostatnio pielegniarka nam nie wpisala i nie moge byc na 100% pewna.Dziewczyny, które szczepią Infarixem zobaczcie...
ojej, dopiero teraz zauwazylamMy bylismy u pani doktor w piątek, przy okazji ostaniej 3 szczepionki skojarzonej. I wiecie co , nikt nigdy tak nie nachwalił naszego synka....byłam w szoku, bo ostatnio mu jakąs asymetrie znalazła i ze źle łapki trzymał na brzuchu....a w piatek - była zachwycona. Powiedziała ze ma on niektóre zachowania 9- cio miesięcznego dziecka, mało jej nie spadł ze stołu bo on fika we wszyskie strony z brzucha na plecy i odwrotnie. My myslelismy ze Borysek to chyba troche nadpobudliwy, bo nie ulezy ani chwili a ona zebysmy sie nie bali ze on poprostu bardzo szybko sie rozwija i zebysmy uwazali zeby sobie krzywdy nei zrobił, gdzies nie upał i tak dalej bo trudno go upilnować. Słuchajacie , mówi - spokojnie mozecie mi Go pokazac za 2- 3 miesiace, bo dziecko jest poprostu super rozwinięte. My to nie przyzwyczajeni do takich pochwał ...nie wiedzielismy co robic, ale oczywiscie duma nas rozpierała.
Wrócilismy do domu, a Borys zaczął raczkować, nieporadnie ale to juz nie pełzanie a dzis rano PIERWSZY ZĄBEK. ( kurde na górze, a miał być pierwszy na dole)