Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tygrysku moja właśnie też tak głowę do tyło przegina najczęściej jak śpi na boku a śpi zawsze na bokach, jak ją karmie to mi się do tyłu w C wygina i zaczęła ulewać nawet 1,5h po jedzeniu![]()
Jak czytałam o napięciu mięśniowym to trafiłam na posty jednej mamusi dziewczynki u której lekarz stwierdził napięcie mięśniowe a inny po szczegółowych badaniach wykluczył i stwierdził refluks![]()
I mi się wydaje że u mojej to samo, na razie karmię co 2,5 -3h i zmieniłam jej mleko dla głodomorów jest troszkę gęściejsze zobaczymy jak nie to trzeba będzie zagęszczacz kupić![]()
Fasolka pytanie do ciebie bo mówiłaś że twoja Dorotka miała refluks. Napisz proszę jak u niej się to objawiało?? Co pomagało złagodzić?

Na klinie to ona śpi od urodzenia w gondoli też jest ciut uniesiona, ulewała ale nie w takich ilościach żeby trzeba było się martwić. Zmiana mleka nic nie dała wiec zagęszczam jej Bebilon 1 kleikiem ryżowym i przestała ulewać

Mnie też przerażało, ale teraz mam katarek i nie wyobrażam sobie, żeby go nie było.Tez mam tą Fride ale na razie się nie przydajeMyślałam o Katarku tylko podłączanie go do odkurzacza troszkę mnie przeraża
![]()