Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super ze jestescie w domku. ;-)Jestesmy juz w domu, na wypisie ze szpitala mam diagnozę: ostra infekcja błon sluzowych nosa i gardła - tak wiec nie zapalenie płuc, ale lekarka mowi ze u takich maluchów nie da sie od razu stwierdzic dokładnie, dopiero po dłuzszej obserwacji, na szczescie okazało sie ze nie jest tak zle, młody ma jeszcze katar i lekki kaszel i antybiotyk ma brac jeszcze 5 dni (ciekawe bo infekcja jest wirusowa wiec nie wiem po co ten antybiotyk). Młody je juz chetniej ale nadal mniej niz przed choroba, bo jadł juz koło 200 ml a teraz niecałe 150 zjada na porcje.
Powiem wam ze na poczatku bardzo sie obwiniałam ze cos zrobiłam nie tak, ze zle dbałam o niego, ze to pewnie przez to ze nie karmie piersia, ze go sama zarazilam moim katarem, moze za gubo lub za lekko ubierałam... itd ale dziewczyna z ktora bylismy w sali wyleczyla mnie z poczucia winy, ona i mąż sa lekarzami, dezynfekuja czesto rece, ona karmi piersia, dbali jak najlepiej a i tak im dziecko zachorowało i to ciezej niz moje... czasem po prostu nie da sie czemus zapobiec.
Wesolych swiat kochane młode mamuski, to pierwsze swieta naszych maluszków![]()
a teraz gorzej: przez swieta mam prowadzic obserwacje czy Oliwkowi dalej sie poci glowka i i jak to wyglada. mam patrzec tez czy stopki tam samo sie poca i jak to jest. lekarka podejrzewa zaburzenia gospodarki fosforowo-wapniowej ale to po swietach mam przyjsc i beda badania.
My tez byliśmy dzisiaj u lekarza. niepokoiły mnie kupki Małego. I tak jak się spodziewałam mam stosowac diete bez nabiału. Ciężko bedzie bo do tej pory jadłam wszsytko, a jogurty i sery w szczegolnosci. Domyslalam się już wczesniej, że to może być to i sama zrobiłam sobie dietę 3 tyg. bez nabiału i było lepiej, więc zaczęłam go jesc, tylko nie w takich duzych ilosciach jak wczesniej, no ale jednak brzydkie kupy wróciły i musze mieć dietę. Ale jakos dam radeW ciązy żylam bez cukru, to teraz moge bęz mleka
![]()
A tak poza tym z Małym wszsytko ok, waży już 7300![]()
Jestesmy juz w domu, na wypisie ze szpitala mam diagnozę: ostra infekcja błon sluzowych nosa i gardła - tak wiec nie zapalenie płuc, ale lekarka mowi ze u takich maluchów nie da sie od razu stwierdzic dokładnie, dopiero po dłuzszej obserwacji, na szczescie okazało sie ze nie jest tak zle, młody ma jeszcze katar i lekki kaszel i antybiotyk ma brac jeszcze 5 dni (ciekawe bo infekcja jest wirusowa wiec nie wiem po co ten antybiotyk). Młody je juz chetniej ale nadal mniej niz przed choroba, bo jadł juz koło 200 ml a teraz niecałe 150 zjada na porcje.
Powiem wam ze na poczatku bardzo sie obwiniałam ze cos zrobiłam nie tak, ze zle dbałam o niego, ze to pewnie przez to ze nie karmie piersia, ze go sama zarazilam moim katarem, moze za gubo lub za lekko ubierałam... itd ale dziewczyna z ktora bylismy w sali wyleczyla mnie z poczucia winy, ona i mąż sa lekarzami, dezynfekuja czesto rece, ona karmi piersia, dbali jak najlepiej a i tak im dziecko zachorowało i to ciezej niz moje... czasem po prostu nie da sie czemus zapobiec.
Wesolych swiat kochane młode mamuski, to pierwsze swieta naszych maluszków![]()

ja chyba niedługo nie odegnę sie podnosząc go albo będę miała takie wypasione bicepsy dlatego u mnie nie ma mowy o chodzeniu na raczkach a rodzinka na święta oczywiście bardzo chciała ale stopowałam wszystkich
ma 65 cm
No ale Babci przecież nie powiem nie bierz na ręce, kotów też sie nie pozbędą ale jak popatrzyła powiedziała ze ładnie gaśnie i żebyśmy brali dalej Latopic
co mnie zaskoczyło bo zwykle to są 3-4 łyżeczki i czekamy 3 dni...

a ja w szoku wywalam na nia oczy ale przeciez zapomnialam dopytac. no i stwierdzila ze jest bardzo spiety i prawdopodobnie rehabilitacja ale mamy czekac na neurologa. a i odparzyl sobie leciutko skorke ale to nic wielkiego sudocrem starczy Merlin a jak macie ćwiczyć zeby główkę unosił do przodu na plecach? Kładzenie na brzuszku czy inne ćwiczenia jakieś?