Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) ) na razie obserwowała małą jej odruchy i zachowanie. Zajęcia mamy raz tygodniu a resztę ja mam powtarzać w domu. Zaczęłyśmy od pracy nad rozluźnieniem barków. Co do przewrotów, a raczej ich braku powiedziała, że mamy jeszcze czas, ale to też będziemy ćwiczyć. Najpierw trzeba zminimalizować napięcie w okolicy ramion. W tej chwili mamy jeszcze 9 zajęć, ale powiedziała, że da na pewno kolejne.
, ale zawsze lałam na gazik 
o co cho????ja już nie przemywam, ale zawsze lałam na gazik
są różne stopnie usg, ja się kapnęłam dopiero w domu i już lekarza nie miałam okazji zapytać, ale na pierwszych bioderkach mieliśmy zapis Ib a teraz jest Iao co cho????
ja przemywam na wacik
tak patrze ze Wy chodzicie na bioderka po kilka razy, a My bylismy tylko raz? ale nikt mi nie kazal powtarzac, a moze powinnam ?
ja na gazik wacik ma włoski głupie i ich nie uzywałamDziewczyny jak przemywacie oczka sola fizjologiczną ? Najpierw na wacik i wacikiem przecieracie czy prosto na oczko i wtedy przecieracieBo ja najpierw na wacik - tylko teraz przeczytałam że powinno sie inaczej ????
![]()
stokrotka.af - nie znam się na zapisach, dla mnie ważne było czy jakieś tam jajo się wyprodukowało. U nas bioderka ok.
Weronika po wczorajszych szczepieniach jednak troszkę była marudna w stosunku do normalnego dnia, wieczrem padła, ale 3 razy się wybudzała, by cyca pocyckać sobie, od 21 spała już do rana, z przerwą na żarełko i rano wesolutka. Temperatury czy innych objawów póki co brak, ale eferalgan 80mg w lodówce leży.
ja przemywam na wacik
tak patrze ze Wy chodzicie na bioderka po kilka razy, a My byliśmy tylko raz? ale nikt mi nie kazał powtarzać, a może powinnam ?