reklama

Nasze dzieci w cm i kg

Pajola o tym samym myślę jak noszę Lilkę. chwila łażenia po domu a ja mam ręce jak z waty. ostatnio nawet mój mąż powiedział że już nie ma siły...:tak:

reklama
Kuba wazy 7,7 kg...je tylko raz dziennie oprocz mojego mleczka zupke albo dynie z ziemniaczkiem...a ja mam straszna diete (waze juz ponizej 50 kg) i sie smieje ze na dzemie jablkowym Kuba rosnie ;-) :-)

megusek nie wiem jak ty to robisz...ja jak zadietuję to mam mniej pokarmu i Lilka domaga się co chwila cycka, zresztą to czuję po piersiach że są flaki. moja waga już zaczyna mnie dołować i myślę o zaprzestaniu karmienia. myślę również że ostatnie problemy z karmieniem miałam przez to że mniej jadłam i to tak u mnie jest...:wściekła/y:

Anii myślę że megusek je normalnie tylko nie takie kaloryczne rzeczy...przecież pamiętasz jak było na początku??dietka na maksa żadnych tłuszczy,słodyczy,owoców a mleka było dużo,a czasem aż za dużo...jak zachciało mi się odchudzania to było mniej mleczka a jak jadłam normalnie to ok..a tu tylko trzeba dietkę zmienić i odmówić sobie przyjemności a wtedy i waga spadnie i cyce będą full wypas;-)

reklama
Paula była dzisiaj ważona i ma 8100 i 71 cm..co do wagi to ja się ciesze bo przez prawie miesiąc 0,5 kg przytyła:-)

no to Lilcia zuch niesamowity:-)Paula jest takie jajko i za każdym razem płacz na całe miasto:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry