reklama

Nasze dzieci w cm i kg

reklama
o cholera bara ty masz odchowane dziecko:szok:super duza babka z niej:tak:
meggi moj raczej niejadkiem nie jest ale przerob ma dobry:tak:moglby mamie odstapic;-)je normalnie tylko nie wiem gdzie to sie chowa:dry:

bara, Zuza daje czadu ze wzrostem :tak:.I z wagą też.Ale nie wygląda jak pulpet.Wiadomo, tyle cm to i waga się chowa :tak:.
Co nie zmienia faktu, że dźwigania Zuzki nie zazdroszczę ;-).Ja już moją ledwo ledwo noszę.

Juz na zdjęciu zwróciłam uwage że Zuzka jest duża, może po rodzicach?:confused:
Bo ja z męzusiem za duzi nie jesteśmy to i dzieci mam takie średnie:-D

no no widze ze nie tylko ja mam klocuszka:-)Kacperek ma ponad 80 cm wzrostu i jak tak dalej pojdzie to bedzie nosic zaraz ten sam rozmiar co braciszek,co do wagi to jakies 3 miesaice temu wazy 8600 wiec teraz pewno ponad 9 bedzie,dobrze ze zaczyna kombinowac do raczkowania troszke lzej bedzie

Wiecie ja sama nie wiem po kim ona taka duża:eek:ostatnio wyczytałam że wzrost po tacie sie dziedziczy a wage po mamie, z waga to jeszcze jak cie moge bo mama grubasek, ale wzrost po tacie:no:mój mąż ma 170 cm.wzrostu, a Zuza na dzień dobry 63 cm.Ewa moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy, nie moge niczego zjesc bez jej udziału, jak tylko zobaczy ze ktos rusza buzia koniec wyje dopóki nie dostanie chociaż polizac:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry