reklama

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
bara, Zuza daje czadu ze wzrostem  .I z wagą też.Ale nie wygląda jak pulpet.Wiadomo, tyle cm to i waga się chowa
.I z wagą też.Ale nie wygląda jak pulpet.Wiadomo, tyle cm to i waga się chowa  .
.
Co nie zmienia faktu, że dźwigania Zuzki nie zazdroszczę ;-).Ja już moją ledwo ledwo noszę.

.I z wagą też.Ale nie wygląda jak pulpet.Wiadomo, tyle cm to i waga się chowa
.I z wagą też.Ale nie wygląda jak pulpet.Wiadomo, tyle cm to i waga się chowa  .
.Co nie zmienia faktu, że dźwigania Zuzki nie zazdroszczę ;-).Ja już moją ledwo ledwo noszę.
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Juz na zdjęciu zwróciłam uwage że Zuzka jest duża, może po rodzicach?
Bo ja z męzusiem za duzi nie jesteśmy to i dzieci mam takie średnie

Bo ja z męzusiem za duzi nie jesteśmy to i dzieci mam takie średnie

m@l@
Zaciekawiona BB
no no widze ze nie tylko ja mam klocuszka:-)Kacperek ma ponad 80 cm wzrostu i jak tak dalej pojdzie to bedzie nosic zaraz ten sam rozmiar co braciszek,co do wagi to jakies 3 miesaice temu wazy 8600 wiec teraz pewno ponad 9 bedzie,dobrze ze zaczyna kombinowac do raczkowania troszke lzej bedzie

Wiecie ja sama nie wiem po kim ona taka duża ostatnio wyczytałam że wzrost po tacie sie dziedziczy a wage po mamie, z waga to jeszcze jak cie moge bo mama grubasek, ale wzrost po tacie
ostatnio wyczytałam że wzrost po tacie sie dziedziczy a wage po mamie, z waga to jeszcze jak cie moge bo mama grubasek, ale wzrost po tacie mój mąż ma 170 cm.wzrostu, a Zuza na dzień dobry 63 cm.Ewa moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy, nie moge niczego zjesc bez jej udziału, jak tylko zobaczy ze ktos rusza buzia koniec wyje dopóki nie dostanie chociaż polizac
mój mąż ma 170 cm.wzrostu, a Zuza na dzień dobry 63 cm.Ewa moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy, nie moge niczego zjesc bez jej udziału, jak tylko zobaczy ze ktos rusza buzia koniec wyje dopóki nie dostanie chociaż polizac

ostatnio wyczytałam że wzrost po tacie sie dziedziczy a wage po mamie, z waga to jeszcze jak cie moge bo mama grubasek, ale wzrost po tacie
ostatnio wyczytałam że wzrost po tacie sie dziedziczy a wage po mamie, z waga to jeszcze jak cie moge bo mama grubasek, ale wzrost po tacie mój mąż ma 170 cm.wzrostu, a Zuza na dzień dobry 63 cm.Ewa moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy, nie moge niczego zjesc bez jej udziału, jak tylko zobaczy ze ktos rusza buzia koniec wyje dopóki nie dostanie chociaż polizac
mój mąż ma 170 cm.wzrostu, a Zuza na dzień dobry 63 cm.Ewa moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy, nie moge niczego zjesc bez jej udziału, jak tylko zobaczy ze ktos rusza buzia koniec wyje dopóki nie dostanie chociaż polizac
reklama

nineczka
Fanka BB :)
moje dziecko je raz dziennie , rano zaczyna a wieczorem konczy

Ma apetycik