reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze dzieci w cm i kg

reklama
Nasza Potwornicka dobiega 14 kg, jeśli chodzi o wzrost to ciężko powiedzieć, przy każdym mierzeniu wychodzi co innego, ale ciuszki na 98, czasem na 104, a parę dni temu kupiłam jej bluzeczkę na 110 :baffled: i jest dobra :baffled:. Buty na 24 :sorry2:
No ale to naprawdę kawał baby jest. ;-)

Marta to takai elfik jest.
A Oliwka kawał baby, potwierdzam większa troche od Lola.
Ach Martyna a ty uspokój dzieczyny,ze spodnie na długośc to podwijasz bo jeszcze pomyślą,że Oliwianna na długośc ma 110 cm;-);-)Ale niewiele jej brakuje:rofl2::rofl2::rofl2:
Karol na długosc to ja nieiwme, bo zawsze wychodzi co innego ale tak koło 90 cm, waży k.12 kg, może więcej....Dawno go nie ważyłam a lata jak wariat:laugh2::-p:-p:-pA buty to jak Oliwka..23, 24 zalezy od firmy.....Płetwów na basen nie będą nosić....

He he, Bodzia ;-)
USPOKAJAM - Oliwka nie ma 110 cm wzrostu :-D. Choć spodni w tym rozmiarze Okrąglinka nie ma ;-).
A ta koszulka to nie wiem dlaczego ma na metce 110, może się producent pomylił i złą metkę przyczepił :sorry2:
W sumie jeśli chodzi o bluzki, koszulki, itp. to jest spoko. Natomiast spodnie - masakra. Na 92 w ogóle za małe, na 98 w pasie na styk, nogawki przydługie :baffled:.

W ogóle to Wam powiem, że Oliwka ma taki sam rozmiar buta jak moja 2,5 letnia bratanica Julcia :szok:. A Julka do drobnych, małych, szczupłych się nie zalicza ;-)

Bo ja Ci mówie Martynka, oni płetwów nie chca nosić:-D:-D
Lolo nosi wiwlkościowo butki takie jak jego3,5 letnia kuzynka....Choć ona na bucikach ma napisane r.25 a on 23 na jednych, 24 na drugich to na długośc takie same.Wiki w tych bucikach 25 ma napisane,że wkładka ma 14 cm:baffled::baffled::baffled:A Karol ma jakos tak stópke 14,5...I badz tu człowieku madry.Więc cóż się dziwić,że bluzki mają różne rozmiary:sorry2::sorry2:

W sumie nie powinno to dziwić. Ale wesoło jest jak ktoś chce coś Oliwce do ubrania kupić i pyta mnie : jaki ona nosi rozmiar :-D. Mina, jak tak osoba słyszy : różnie, 92, 98, czasem 104 - jest bezcenna :laugh2:

reklama
Do góry