reklama
M
maja33
Gość
ja spoznione ale szczere zyczenia dla Wiktorka na 2 urodzinki niech rosnie zdrowo !!!!!!
Martusia wazy juz 4300 prz ur 2864 a na drugi dzien 2670 wiec troszke sie napracowala i sporo przytyla
a mierzy okolo 58cm jak sie
Martusia wazy juz 4300 prz ur 2864 a na drugi dzien 2670 wiec troszke sie napracowala i sporo przytyla

Hej mamuśki
Dawno sie nie odzywałam ale chwalić sie nie ma czym.
Nasza Lenka po trzech tygodniach po narodzinach dopiero wróciła do wagi urodzeniowej. Niestety dokarmiamy butelką. Mała niedojadała i strasznie płakała a my nie wiedzieliśmy co jest grane...Teraz śpi i już nie płacze...
Teraz krzyczy bo zaczęły sie kolki...
Niestety nie wyszystkie matki mogą wykarmić swoje maleństwa...
Daje jej teraz pierś i butelkę...Zobaczymy jak długo tak pociągniemy!!!
Najważniejsze że Lena jest najedzona
)
Dawno sie nie odzywałam ale chwalić sie nie ma czym.
Nasza Lenka po trzech tygodniach po narodzinach dopiero wróciła do wagi urodzeniowej. Niestety dokarmiamy butelką. Mała niedojadała i strasznie płakała a my nie wiedzieliśmy co jest grane...Teraz śpi i już nie płacze...
Teraz krzyczy bo zaczęły sie kolki...
Niestety nie wyszystkie matki mogą wykarmić swoje maleństwa...
Daje jej teraz pierś i butelkę...Zobaczymy jak długo tak pociągniemy!!!
Najważniejsze że Lena jest najedzona
monikak_80
Fanka BB :)
Moja mala miala dzis wazenie i O ZGROZO.... caly czas traci wage. z 3.6 spadla juz do 3 kilo.... jutro znowu do lekarza i jesli nie wzrosnie nawet odrobinke zatrzymaja ja w szpitalu!!!! czy ja za malo karmie? czy mam jakies wybrakowane mleko???? dis bede jej ladowac ile wlezie bo jesli za malo karmie- latwo to naprawic, jesli mala czegos nie toleruje- to juz wiekszy problem! eh trzymajcie kciuki!
M
maja33
Gość
monika- trzymam kciuki za twoja kruszynke zeby juz tyla
ibi- dokladnie nie przejmuj sie najwazniejsze zeby dzidzia byla nakarmiona i nie plakala
ibi- dokladnie nie przejmuj sie najwazniejsze zeby dzidzia byla nakarmiona i nie plakala
monikak_80
Maja dzieki! Jutro sie okaze. Ale juz cos zaobserwowalam... karmie ja co 2,5 h. i juz nie dopomina sie smoczka! je i spi ... moczy pieluszke i znowu je i znowu spi... wstyd sie przyznac ale chyba nie karmilam mojej malenkiej wystarczajaco 
M
maja33
Gość
Tak monis obserwuj ja jak maczy pieluszke i po jedzonku spi to napewno tyje
jak bedzie dopominala sie smoczka to daj jej papu
, bedzie dobrze jak ja toczylam batalie o tycie mojej niunki to mala jadla co godzine ale przez noc przytyla ponad 100gram i dzieki temu nie zostala w szpitalu:-)

monikak_80
Maja dodalas mi otuchy! ja tez bede walczyc.... bede wstawac co 2 h i podtucze mala do jutra!
reklama
Cynamonka
Monika glowa do gory, cyc naprzód! Ja tez sie w szpitalu zaparlam, bo Kuba w pierwszej dobie cyca ani tknal i od razu spadl 300gr. I stara polska polozna przyszla i powiedziala, budzic a nawet zmuszac. W koncu zalapie. Budzilam i zmusilam ale tylko raz, potem juz po wybudzeniu chetnie jadl i po kazdym karmieniu ( co 2 godzinki ) przybywalo mu 25gr. Walcz