• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

• Starter tematu Starter tematu Agutek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Roksi pewnie juz zakupy robi. jak matrencja kolacja na miesci ejakies zakupy a my tu czekamy:tak: :tak: :tak: Roksi nie trzymaj nas w niepewnosci:-) :-)

Roksi pewnie juz zakupy robi. jak matrencja kolacja na miesci ejakies zakupy a my tu czekamy:tak: :tak: :tak: Roksi nie trzymaj nas w niepewnosci:-) :-)
:-) Wczorajszy dzień był naprawdę zakręcony. Z jednej strony chciałam się cieszyć tą chwilą razem z mężem,a z drugiej jak najszybciej podzielić się z Wami wszystkimi nowinkami ;-)

Malaga ja też z całego serduszka gratuluje syneczka!!!!

a gdzie Roksi i Anija? czekamy na wiesc co tam u roksi siedzi i kiedy anija na usg sie udaje cos mi sie 9 kojazy ale pewna nie jestem.:tak: :tak: :confused: :confused:

Jestem jestem:-) wczoraj mąż robił płytę główna w kompie i niestety nie mogłam popisać:baffled:

ale do rzeczy przyłączam się do Agutka dziecko niespodzianka:wściekła/y: nie chciał się pokazać:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale w nagrodę mam zdjęcie usg jak maluch ssie kciuka:laugh2: następne badanie mam 6 grudnia więc może wtedy zrobi rodzicom prezent:-)

Malaga gratuluje synka:-)

A oto mója niespodzinka ssie kciuk i mam rodziców w nosie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry