reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

no ja wsumie synka raz widzialam i tylko raz stwirdzili ze to jednak chlopiec , ale siuraka golym , amatorskim okiem bylo iwdac wiec chyb anie ma pomylki

a jak to lobuziara bedzie :-D :-) :tak:

reklama
ja ostatnio słyszałam o 2 przypadkach gdzie miały byc dziewczynki a urodzili się chłopcy:szok: :szok: :szok: także za bardzo się nie nastawiam na dziewczynke zwłaszcza że nasza dzidzia to kibitka ale nie jest to potwierdzone w 100%:no:

Julek 32 tygodnie i 4 dni
ce12ac3c4e0aaed2.jpg

dziekujemy bardzo za pochwaly. ;-)

Mam Jasia zdjecie z tego okresu mniej wiecej i porownalam z tym po porodzie i wiecie naprawde glowne cechy sa takie same jak z usg.
Jas mial zadarty nosek i lekko skosne oczka i taki sie urodzil
super ta technologia :-D

anija sliczny chlopczyk

widzialam dzisiaj synusia i wazy juz 2490

zdrowy sliczny i podobny do mamusi :-) :-) :-)

no niesety fotki nie mam :no:
wiec musicie mi uwierzyc na slowo:-)

reklama
Do góry