reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

Dzięki :)
Ja te zdjecia wyłuskałam z nagrania na DVD ale też łatwo nie było bo się ruszał. Żałuję, ze nie poprosiłam o takie nagranie przy poprzednim USG w 20tc albo nawet przy 12tc wtedy było go widać w całości... Jak jeszcze kiedys będę w ciązy to musze o tym pamiętac ;).

reklama
wrocilam wlasnie z usg
wg pomiarow wychodzi ze mam 33 tygodni i 3 dni
termin porodu przesunal sie o tydzien, czyli na 14.03
ciekawe jak bedzie naprawde

Julek ma juz prawie dwa kilo:-)

Anija, ja też mam wyliczony termin na 14 marca, z tym, że dziś wypada równo 33 tc. Nie rozumiem? Ja mam wizytę w najbliższy poniedziałek. Też jestem ciekawa wagi itp. 2 kg - to już konkretna waga, gratuluję:))

a my ciągle mamy tydzień opóźnienia
mała wypada na 34 tydzień i ma 2200 i wg pani doktor to za mało :baffled:
mam jeść, jeść, jeść i leżeć...

Kochana, to ja się teraz przeraziłam :szok: A jeśli mój jest też za mały, bo dzidziuś malutki i mało waży?? :szok: Jak ja wytrzymam ten tydzień do wizyty u doktora od cesarki???? :no:

a wiesz co ja wczoraj przeżyłam
no sorry, ale małego brzucha to ja nie mam, a ona stwierdziła, że powinien być dużo większy już...i że mała powinna miec minimum 2500 już, a nie 2200...
rozwaliła mnie wczoraj totalnie i wyszłam skołowana :baffled:

Wiesz, mi się wydaje, że ja też nie mam małego brzucha.. I ginka do tej pory też nic nie komentowała.. :confused:

Musi być dobrze i już!! :tak: :-D

reklama
Z tymi brzuszkami to chyba indywidualna sprawa. Mnie się wydawało, że mam ogromnego MUMINA a niedawno jedna kobieta stwierdziła, że mam mały.... W ogóle to wczoraj zmierzyłam obwód i nadal ma 105cm jak chyba z miesiąc temu a ja mam wrażenie, że się powiększył....
Na żadne USG już się nie wybieram. Pewnie dopiero w szpitalu przed porodem zrobią więc nie mam pojęcia jaki duży jest Młody. W 30tc miał ok. 1,65kg. Po jecho wypychaniu to wydaje mi się, że urósł bo coraz dotkliwsze te wypychania..

Do góry