M
Melanie
Gość
to zalezy od umięjetności gina 
ja byłam u prawdziwego specjalisty jeśli chodzi o rozpoznawanie płci
ja byłam u prawdziwego specjalisty jeśli chodzi o rozpoznawanie płci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
bo lekarz nie jest sympatyczny i niechetnie robi USG
Zapewne jak bym zaplacila to odrazu by mi zrobil
A przeciez aparty do robienia USG sa dla nas przyszlych mam to tylko w Polsce wszyscy sa tak pazerni na pieniazki:sick: Powiedzcie czy w 16 tygodniu ciazy mozna zobaczyc plec dziecka???Pozdrawiam
a może to dziewczynka i zakłada nogę na nogę
ale podobna warto poczekac do 20 tc bo wtedy lepiej widać
Jeden Pan jest z gdanska podobno sympatyczny ale on az z Gdanska
Wczoraj bylam na wizycie u swojego i o dziwo byl mily ale chyba dlatego ze poprosilam o platne USG
Zobaczyl pieniazki to odrazu inny czlowiek...Postaram sie dzis zeskanowac i pochwalic sie swoja dzidzia:-) Poplakalam sie jak uslyszalam bicie serduszka malenstwa i zobaczylam je jak sie rusza
A nozki jak sie ruszaly gora dol:-) Ale płci nie znam bo za bardzo ruszala dzidzia nozkami
Zdalam sobie sprawe ze noszenowe zycie jak zobaczylam te malenstwo i te serduszko troche sie boje odpowiedzialnosci mam taki dziwny metlik w glowie ze nie podolam ale jestem szczesliwa:-)