reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

ja slyszalam o kilku takich pomylkach wsrod znajomych wiec owszem - zdarza sie to :tak:
kolezanka z forum do konca ciazy czekala na dziewczynke Maje i jakiez bylo zdziwienie gdy na porodowce pojawil sie chlopczyk :-p
przez kilka dni nie wiedzieli nawet jak dac mu na imie, bo w ogole takiej wersji nie rozpatrywali :laugh2:
dlatego ja sie wstrzymuje caly czas przed kupowaniem ciuszkow dla jakiejs okreslonej plci i kupuje tylko uniwersalne - choc poki co u mnie to oczywiste skoro plci nie znam, ale nawet jak poznam to dopoki nie urodze pewnosci miec nie bede ;-)

powiem szczerze, ze nawet czekam zeby zobaczyc ile u nas i czy w ogole pojawia sie pomyleczki :-D

reklama
Dziękujemy za gratulacje. My juz "pijemy" ;-) drugi dzień z radości że chłopiec. I Pan doktor powiedział że na 100 %, zadnych wątpiliwości - zresztą widzieliśmy gigantyczną armatkę (dumny tatuś :-) ).
A dzidziuś waży ok 500 g.

ja tez mam wsrod swoich znajomych takich co czekali na synka a urodzila sie laseczka :-)

ale w moim przypadku calkowicie wykluczam pomyłkę
są kobietki , co wyczuwają instyktownie u siebie ciąże
ja tego nie czułam
ale wyczuwam płeć :tak::cool2:

Ja też przyłączam się do gratulacji dla Mamuś z syneczkami :-D !!!!
Myślę, że jak widac jajeczka to na 100% jest chłopaczek i innej możliwości niema,ale jak na USG lekarz mówi, że dziewczynka to możliwe że jajeczka sie schowały :tak: (dziś słyszałam już trzecią taką historie znajomych).
Ale się nie przejmuje, my myślimy o naszym dziecku jak o naszej dzidzi mimo iż lekarz powiedział, ze dziewczynka,ale na wszelki wypadek myślimy o imionach dla obu płci ;-) :-)

Wiesz Melanie?:-)
Myślałam że tylko tak sobie to wmówiłam ale ja zanim w ogóle zrobiłam sobie test po prostu WIEDZIAłAM że jestem w ciąży, nie wiem czy to instynkt czy kobieca intuicja ale sie nie myliłam:szok:
co do płci też od początku "czułam" w sobie dziewczynkę, wszystkie moje marzenia, myśli związane z dzieckiem to myśli w których jestem ja i córeczka a nie synek. :tak::tak:
paradoksalnie co do imienia to miałam raczej pewność co do imienia męskiego (bo oczywiście zakładałam opcje że będzie chłopczyk) a imienia żeńskiego jak nie ma tak nie ma:no::no::-(

mi doktor mówił, ze urodze duże dziecko - wyczytal to s USG
no i co?
dziecko wcale nie było duże
o 1 kg sie pomylił

wiec nie wierzylabym tak w te okreslenia masy z usg ;-)

tez slyszalam, ze zdarzaja sie bardzo duze przeklamania jesli chodzi o wage wg usg

z drugiej strony pamietam, ze roksi23 pisalas o tym, iz jestescie z mezem wysocy i ze ciaza ciagle wychodzi jak starsza...wiec moze faktycznie wasz bobas jest troche wiekszy :happy:

reklama
Ja to nawet nie wiem jak jest waga mojej dzidzi.Nic mi nie mowili, a papierki z badania trzymaja przy sobie.

Dziewczyny czy procz melanie jeszcze na ktoras czekamy z usg bo ja juz sie zamieszlam :tak: :tak:

Do góry