hej dziewczynki
sylha - super sesja
Nie nadrobie wszystkich postow nawet nie probuje. Co do szczepien to moi mieli dwa tygodnie to na odre rozyczke i siwnki poki co nie jest zle nie ma chyba efektow ubocznych zobaczymy dalej. U nas zabkowanie wiec Filipcio sie dziera po nocach nie zawsze ale czesto. Poza tym straszny cycek sie zrobil w przedszkolu tylko na mnie wisi co jest dosc uciazliwe bo musze sie tez zajmowac innymi dziecmi a nie zawsze sie da bo jak on mnie zobaczy to jeczy i pedzi do mnie. I nic tylko na kolana. jak posadze obok na podlodze to zwrot i jeki i znowu sie wspina na mnie. Tak wiec dzisiaj zamknelam sie w przebieralni i sypialni i dzien pracy zlecial na usypianiu dzieci i zmienianiu pieluch
sylha - super sesja
Nie nadrobie wszystkich postow nawet nie probuje. Co do szczepien to moi mieli dwa tygodnie to na odre rozyczke i siwnki poki co nie jest zle nie ma chyba efektow ubocznych zobaczymy dalej. U nas zabkowanie wiec Filipcio sie dziera po nocach nie zawsze ale czesto. Poza tym straszny cycek sie zrobil w przedszkolu tylko na mnie wisi co jest dosc uciazliwe bo musze sie tez zajmowac innymi dziecmi a nie zawsze sie da bo jak on mnie zobaczy to jeczy i pedzi do mnie. I nic tylko na kolana. jak posadze obok na podlodze to zwrot i jeki i znowu sie wspina na mnie. Tak wiec dzisiaj zamknelam sie w przebieralni i sypialni i dzien pracy zlecial na usypianiu dzieci i zmienianiu pieluch
az jej rece opadly ze jak to na ospe?? A ona ze zaatakowała organy wewnetrzne i po wszystkim. I własnie ją przestrzegla bo mam tej dziewczynki zaprowadzila ją na tak zwane Ospa Party i to jest najwieksza glupota rodzicow jaka może byc,żeby specjalnie dziecko zarażac. Ale cóz każdy robi jak uważa. Sory za taki moze nie składny tekst ale szybko pisze bo juz późno. i na ospe tez bym oszczepila ale drogie kurcze te szczepioki bo 250zl jedna, aler moze jakoś sie uciula
2tygodnie chora, 2tygodnie zdrowa i tak na zmianę, lewa strona, prawa strona na końcu obie....a dzisiaj Kacpra ważyłam to 11.5- czyli stanął z wagą, ale też właśnie jakoś nie bardzo za dużo chce jesć jak do tej pory- czyli chłopów mamy jednakowych :-)
może poszukaj też jakiego zestawiku dla małej na necie? Ja też zabawki będę na necie zamawiać, bo stacjonarne sklepy to masakra cenowa....chrześnicy emka na gwiazdkę chcę kupić ABC smartfonik z vtechu na necie 67zł+koszt wysyłki (kilka zł) w smyku ponad stówę....