to trzeba mniec nierowno pod sufitem i chyba strasznie nudzi sie tej dziewczynie. a ja ja na nk mialam ... zastanawiam sie co ta osoba kierowalo, czy jest tak samotna czy tak potrzebuje litosci ze pisze o poronieniach...a te watki o ciazach blizniaczych na prawie wszystkich forach to ona zalozyla z tego wynika...
reklama
Ja kojarze motlicaje i z tego co pamiętam to udzielała się na bliźniaczych bo sama była bliźniaczką.
Moire też kojarze że była w tym sammym terminie co ja, ale dalej historii nie pamiętam. A sumie to musiała mieć dużo czasu wolnego że tyle sie udzielała, zaraz przejrzymy kto udziela się tu najwiecej
, haha.
Po lekarzu wszytsko ok, tylko ten katar tragedia :-(
I wrócił apetyt, lekarce powiedziałam że daje dalej witd, stwierdziła że agata ma duże ciemiączko, boje się żebym nie żałowała leczenia na własną ręke, Iza a jaki jest koszt takich badań??
A z nowości to darek jak ma zamiar zrobić kupke to się chowa w kącie, ma smutną minke i taką nieobecną
, więc w jakis soposób zaczyna robić świadomie.
Moire też kojarze że była w tym sammym terminie co ja, ale dalej historii nie pamiętam. A sumie to musiała mieć dużo czasu wolnego że tyle sie udzielała, zaraz przejrzymy kto udziela się tu najwiecej

Po lekarzu wszytsko ok, tylko ten katar tragedia :-(
I wrócił apetyt, lekarce powiedziałam że daje dalej witd, stwierdziła że agata ma duże ciemiączko, boje się żebym nie żałowała leczenia na własną ręke, Iza a jaki jest koszt takich badań??
A z nowości to darek jak ma zamiar zrobić kupke to się chowa w kącie, ma smutną minke i taką nieobecną

iws
Fanka BB :)
Co do kupek - to u Majki nigdy nie wiem kiedy chce zrobić albo zrobiła. Tym bardziej teraz (chyba przez zęby) coś ostatnioich sporo w ciągu dnia... a Julka to siada cichutko(możliwe że tez coś broi bo wtedy też jej nie słychac) i słysze jak coś stęka...
A mamy które już sadzają małe na nocniki może napiszą jakie te nocniczki mają?
Będę wdzięczna bo przymierzam się do zakupu.
A moje właśnie usnęły a ja ufarbowałam włosy w tempie ekspresowym żeby zdąrzyć nim wstaną zmyć farbę
A mamy które już sadzają małe na nocniki może napiszą jakie te nocniczki mają?
A moje właśnie usnęły a ja ufarbowałam włosy w tempie ekspresowym żeby zdąrzyć nim wstaną zmyć farbę
Gemini81
Luckaa to dobrze, że mały tak robi, będziesz mogła z nocnikiem wycelować 
Iws ja kupiłam takie najzwyklejsze nocniki w auchan. Żadnych tam grajacych czy zapachowych, słyszałam, że od tych grających, to dzieci mają zaparcia, bo sie skupić nie moga , hahaha, ale nie wiem czy to prawda :-)

Iws ja kupiłam takie najzwyklejsze nocniki w auchan. Żadnych tam grajacych czy zapachowych, słyszałam, że od tych grających, to dzieci mają zaparcia, bo sie skupić nie moga , hahaha, ale nie wiem czy to prawda :-)
yenefer
nareszcie temat dla mnie...nocniczek!!! Mam najzwyklejsze nocniki bo stwierdziłam że szkoda kaski na coś co pewnie i tak trzeba za jakiś czas wymienić. Dziewczynki mają takie grające u teściów i powiem wam że fajna sprawa bo nie trzeba sprawdzać czy już dziecko zrobiło, ale.....jak zrobi siusiu to czasami trzeba poczekać na kupkę i wtedy ten nocnik cały czas gra, co jest wkurzające i rozpraszające
Może stąd te zaparcia o których pisze gemini?
A ja wybrałam te kibelki z klapą, moimi argumentami była: wygoda, wyjme tylko rondelek a nie musze myc całego, i klapa żeby uczyc że jak zrobią to trzeba zamknąc, i że jak zrobią to rondel zabiore żeby nie nabałaganiły, a jak wyjedzie a praniu to sie okaże.
iza_mama_bliźniaków
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny....
u nas jelitówka od wczoraj. Angelika i Marika chore, ciągle śpią, nie jedzą, dobrze, że choć piją. A na rota szczepiłam....
u nas jelitówka od wczoraj. Angelika i Marika chore, ciągle śpią, nie jedzą, dobrze, że choć piją. A na rota szczepiłam....
yenefer
jedynka jesteś pierwsza na liście podejrzanych

Też widziałam te trony, ale dać prawie 200zł za dwa kibelki trony to dla mnie trochę za dużo;-)

Też widziałam te trony, ale dać prawie 200zł za dwa kibelki trony to dla mnie trochę za dużo;-)
reklama
Yen skąd Ty te ceny bierzesz??
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (1430075810) - Aukcje internetowe Allegro
Lenna byłam w szpitalu tylko z agata, darek nie miał oskrzeli więc chorował w domu, nie było przyjemnie, ale nie tak jak Ty piszesz.
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (1430075810) - Aukcje internetowe Allegro
Lenna byłam w szpitalu tylko z agata, darek nie miał oskrzeli więc chorował w domu, nie było przyjemnie, ale nie tak jak Ty piszesz.