reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
hej. Widze że podobne tematy mamy na topie, fajnie. Ja nocniki tez mam zamiar kupować, te sedesy ciekawe,tylko oni pisza że dziecko obserwuje nas dorosłych, ale co, to mamy je brać do kibelka i przy nich kupe robic :D ??? hehe a co do nocnikow z fanfarami i melodyjkami uważajcie na jedną rzecz. Mmoja mam kupiła swojemu wnukowi taki nocnik i chciała mu zademonstrować że to tak fajnie gra jak sie siądzie. CHciala uruchomic muzyczkę, odtąd dziecko nie siadało na nocnik tylko wkładało tam rączki :D

yen, a ja nadal nie wiem która Ty jesteś. JA to MArta, i owszem.

muszę sobie skopiować tą masę plastyczna bo ciagle mi ginie, może na walentynki spróbuję cos zdziałac w ramach próby, Ale kusi mnie kupienie gotowej. Myśłę sobie jak te barwniki się rozprowadzają, może łatwiej by bylo rozpuścić to razem z z żelatyną i wodą????

co do koleżanki motylicaja vel inne to też mialam Was ostrzegać, ale potem pomyślalam, ze nikt się nie oprzejmie, bo to na innym forum wybuchla afera za ta osobą widziałam już odobne wątki, ja myślę że ona z naszego forum zbierala informacje nt ciąży bliźniaczej,ale poslugiwać się czyjąś historią i to taką tragiczną to już chamstwo. Niestetyjest niebezpieczeństwo że mogła wykorzystac na innych forach zdjęcia ( np ciążowe) jako swoje,albo obrazy z USG itp. A to już niefajne. Nie wiem czy znowu jej tam nie mam pod innym nickiem, to ciekawe ze taka osoba potrafi wracac mimo zdemaskowania. to juz naprawde jakas choroba bo tylko dla zabawy by sie znudzilo...

a my kończymy dziś 11 miesięcy, to już tylko miesiąc niemowlaczków :D

Ostatnia edycja:
Ten tronik fajny. Ja myślałam nad takim najzwyklejszym tylko ciut wyższym z tyłu. Boję się tych grających bo moje dziewczyny na każdą melodyjkę reagują tańcem i ogólnym poruszeniem więc żeby mi rąk nie wsadzały do środka albo z tą melodyjką nie wędrowały. Ja z moim bratem to na nocnikach się ścigaliśmy z tego co opowiadała moja mama i takie rozchlupotane wszystko w środku było :)

gastone- tym razem chce drewniane łóżeczko, ostatnio miałam przy Szymku takie właśnie podwieszane z przewijakiem turystyczna, ale nie bardzo mu się widziało, nie wiem czym to idzie, teraz bym chciała zwykłe drewniane, ale dzięki za informacje:)

Ostatnia edycja:
Witam!
U nas też wiatr więc dziś nie było spacerku...
Jesli chodzi o nocniki to my też zaczynamy naukę nocniki kupione przez babcię jeszcze ich nie widziałam, muszę podjechać po nie, kurcze ciekawa jestem jak moje chłopaki na nie zareagują :)
Zdrówka dla wszystkich chorych, pozdrawiam

hejka dziewczyny....

Jejku ale chorobska przyplataly sie do Was!!!
Zdrówka zycze!

Piszecie o nocnikach- u mnie dziewczyny maja takie nie grajace ale z klapka. chcialam takie zeby pozniej mogly stosowac je jako podescik. Moze słuzyc jako nakladka na sedes. Tylko ze male iestety jeszcze nie panuja nad swoimi potrzebami!!:-(
i nie mam pojecia jak to zrobic zeby robily na nocniczek- moze nie konsekwentna jestem!!!
Wiem..pewnie pomyslcie sobie ze jakas nienormalna jestem bo dzieci maja ponad 20 miesiecy a jeszcze matka ich nie nauczyla robic na nocnik!!!:-:)-(

Co do łozeczka to u nas do prawie 9 miesiecy male spaly w jednym z tym ze my mamy cod bed.

DSC00608.jpgDSC00609.jpg

Zajrze pózniej- teraz pizze dla malych lece robic...:-))

Gastone dzięki za książkę.Przyda się bardzo:tak:

Lenna próbowałam Ci ją wysłac na maila,ale cały czas mi wyskakuje,że masz skrzynkę przepełnioną:-(

Dziewczyny trochę się opuszczę w czytaniu Was.Już mam zaległości i nie dam rady nadrobic:-(Mam w domu szpital.Wszyscy się pochorowali całkiem.Najgorzej Zuzia,bo strasznie marudzi i z rąk nie schodzi.Nawet M ma antybiotyk...Będę starała się zaglądc ale nie wiem czy mi się to uda.Pozdrawiam gorąco;-)

basia - my mieliśmy kupione dwa - drewniane Drewexu Hippo. Do 4 miesiaca mniej więcej małe spały w jednym - jak u Yenefer - u nas w sypialni. Potem spały w dwóch u nas w sypialni (jakieś dwa miesiace) i jak skończyły pól rok "posżły" do swojego pokoju.

jola - bombowe nocniczki!

reklama
Hej dziewczyny:)

Zdrówka dla wszystkich chorych maluszków.

Gastone czy ja też mogę prosić o tą książę basia.j21@wp.pl

Ja też swoim kupiłam taki najzwyklejszy nocnik. Zosia mogłaby chyba pół dnia przesiedzieć na nocniku a Wiktorię za to parzy w tyłek. Szkoda że nie jest odwrotnie bo zawsze wiem kiedy Wika robi kupę, zawsze się wtedy mocno skupia i stęka. Zosia za to jest cicho-ciemna, u niej zawsze jest już po i przeważnie "złotko" wyłazi z pieluchy:)

Dziewczyny mam takie pytanko, czy dalej pierzecie maluszkom w ich proszku, czy przeszłyście może na taki "dorosły". Jesli tak to jaki?

Do góry