hej. Widze że podobne tematy mamy na topie, fajnie. Ja nocniki tez mam zamiar kupować, te sedesy ciekawe,tylko oni pisza że dziecko obserwuje nas dorosłych, ale co, to mamy je brać do kibelka i przy nich kupe robic

??? hehe a co do nocnikow z fanfarami i melodyjkami uważajcie na jedną rzecz. Mmoja mam kupiła swojemu wnukowi taki nocnik i chciała mu zademonstrować że to tak fajnie gra jak sie siądzie. CHciala uruchomic muzyczkę, odtąd dziecko nie siadało na nocnik tylko wkładało tam rączki
yen, a ja nadal nie wiem która Ty jesteś. JA to MArta, i owszem.
muszę sobie skopiować tą masę plastyczna bo ciagle mi ginie, może na walentynki spróbuję cos zdziałac w ramach próby, Ale kusi mnie kupienie gotowej. Myśłę sobie jak te barwniki się rozprowadzają, może łatwiej by bylo rozpuścić to razem z z żelatyną i wodą????
co do koleżanki motylicaja vel inne to też mialam Was ostrzegać, ale potem pomyślalam, ze nikt się nie oprzejmie, bo to na innym forum wybuchla afera za ta osobą widziałam już odobne wątki, ja myślę że ona z naszego forum zbierala informacje nt ciąży bliźniaczej,ale poslugiwać się czyjąś historią i to taką tragiczną to już chamstwo. Niestetyjest niebezpieczeństwo że mogła wykorzystac na innych forach zdjęcia ( np ciążowe) jako swoje,albo obrazy z USG itp. A to już niefajne. Nie wiem czy znowu jej tam nie mam pod innym nickiem, to ciekawe ze taka osoba potrafi wracac mimo zdemaskowania. to juz naprawde jakas choroba bo tylko dla zabawy by sie znudzilo...
a my kończymy dziś 11 miesięcy, to już tylko miesiąc niemowlaczków