Alez sie rozpisalayscie...:-)
Ja dzis mam meza w domku wiec malo czasu na laptopa...na 16 mam wizyte u lekarza...
A ja tez staram sie oszczedzac...u nas jest o tyle latwiej ze promocje sa na porzadku dziennym..a ostatnio furrore robia takie typu buy one get two free..

A Lidl tez bardzo lubie.
Ja na chrzest tez nie ubieralam malym jakis falbaniastych sukienek spod ktorych nie bylo by ich widac.
Mialy przesliczne, skromne sukieneczki do tego bolerka , czpeczki robione na szydelku i butki.
No i oczywiscie sprzedlam obie suieneczki blyskawicznie na allegro- i jeszcze zarobilam na tym bo lista osob licytujacych byla dluuga..
Lenna..wooow 6 wesel...oj kochana to tylko za kieszen sie trzymac w tym roku!!
Anulka...a to Ty jako kapcie te butki kupujesz?? Bo starsznie drogie jak na kapciuchy.
Ja mam Befado i super sie sprawdzaja...maja super kolorystyke i wybor. Nie polecam Zetpol- starsznei sie malym nozka w nich pocila i byly jkaies takie sztywne...
Pozniej poczytam jeszcze co tam napisalyscie...
Lece zapakowac paczki- wczoraj skonczyly sie dwie aukcje butkow Clarks ktore wystawialm na allegro i jestem baardzo zadowolona z finalowej ceny..

Takze na nowe buciki juz jest.:-)
aaaa wiem...
Gastone- sliczne te sukieneczki- ja wlasnie takie lubie....
A my mielismy taka...:-)
Yenefer....ooo slodkosci to jest to...a pierniczkow to chyba zadna firma nie przebije...
Ja uwielbiam jak sa wlasnie takie tygodnie roznych panstw....ostatnio mielismy wlasnie Wlochy..i te wszystkie makarony, przyprawy, oleje...suuuper...
Aaa i z Lidl bardzo lubie chusteczki do dupki....:-)
Sukieneczki mieliscie przesliczne...:-)