reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Anulka a jaki tam sylwester hehe Pizama w szafie czeka:-D
U mnie nudy.Dzis zaliczylam mase sklepow i neeeedza straszna pomimo ze wyprzedaze.
Ee tam z 5 lat temu to byly wyprzedaze.Teraz? 4 bluzki dla dziewczyn kupilam.Wooow.

reklama
gastone, uwierz, u nas te wyprzedaże duuużo gorzej wyglądają;) A ja pogoniona wizją droższych ubranek i korzystając z prezentowej kasy tez poszłam i kupilam conieco na wiosnę. Ciekawe jak urosna do tego czasu;)
mialam sobie kupić jakiś top sylwestrowydo pidzamowych spodni, ale nic nie znalazlam :D

sylwester dobre... my też bawimy się na białej sali (czyt. w białej pościeli) :-D zrobie coś na przegryzkę, wypijemy szampana i pójdziemy spać. Nic mi się nie chce. Ta pogoda deszczowa mnie dobija :-(

Ja to sie nawet do szampana nie poczuwam.wypijemy pewnie cos z rzadko otwieranego barku.. tez sie jakos kiepsko czuje,a jeszvze jutro maz mnie zostawi bo odwozi do domu me z tataVwraca z sanatprium z
HTML:
zapaleniwm oskrzeli..ech.

Hej:-)Widzę,że większośc z nas jeszcze świętuje;-)My Nowy Rok także przywitamy w domu:tak:Przylecieli do nas teściowie,może znajomi wpadną?Okaże się jutro:)Pogoda okropna,że wychodzic się nie chce...Brrr...Jutro jadę jeszcze na zakupy do Galway i mam nadzieję,że obkupię się tak jak w środę.Przecen mnóstwo...tylko Next jakiś pusty...Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale Kacper od kilku dni dziwnie się zachowuje(czyżby i nas dopadł przełomowy kryzys dwulatka???)Po pierwsze nie schodziłby babci z rąk,a jak ktoś do nas przyjdzie i ma wychodzic,rzuca się na szyję i histerycznie płacze,ciężko go później uspokoic.Wcześniej się to nie zdarzało.No i z usypianiem w dzień coraz gorzej...

Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku!!!

My też będziemy witać Nowy Rok w domku we własnym towarzystwie ale powiem Wam,że po zeszłorocznym Sylwestrze..kiedy mieliśmy Weronisie chorą z 40 stopniową gorączką...nowy rok przywitałam z termometrem w ręku płacząc nad trzęsącym się z gorączki dzieckiem..:(....takze na ten się bardzo ciesze,....jedyne o czym marzyłam to zebyśmy wszyscy byli zdrowi..i mogli sie spokojnie cieszyc soba...
Tez pewnie otworzymy szampana albo jakieś winko,zrobiłam już dziś sałatkę,napiekłam muffinek,jutro jeszcze coś wymodzę i będziemy się obżerać przed tv :):)

a Wam wszystkim życzę Szczęścia na ten Nowy Rok ,spełnienia marzeń i realizacji zaplanowanych celów..i cudownie spędzonego Sylwestra,czy to w piżamce we własnym łóżeczku czy na białej sali.;-)
Buziaki Dziewczyny dla Was i maluszków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To widze, ze my sie wylamalismy z M bo idziemy potanczyc i to na wesele!:) kuzynka M zaszla w ciaze i przyspieszyli troche ze slubem, dzieki temu w sylwestra sie pobawimy:) duza impreza na 130 osob. Ciesze sie jak nie wiem ze wkoncu na cala noc sie wyrwiemy i potancujemy:)2 lata z rzedu mielismy sylwestry siedzace i mam dosc szczerze mowiac:) moi rodzice i tak w domu siedza zawsze wiec nie ma dla nich problemu zeby dla odmiany u nas posiedziec w towarzystwie wnuczek:)

Gastone dobrze ze wogole jakies sa wyprzedaze, u nas to masakra cos kupic naprawde taniego i fajnego. Na szczescie dziadek ( tata M ) wyjechal do Stanow na pol roku i juz 2 paczki nam przyslal, dzisiaj druga doszla dla dziewczynek na urodziny na 4stycznia i naprawde fajne ciuszki, trafili z babcia:)

Dziekujemy za zyczenia i Wam tez kochane
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! ABYŚCIE NIE CHOROWALI, MALUCHY ROSŁY I NIE ROZRABIAŁY I ABY SPEŁNIŁY SIĘ W TYM ROKU WSZYSTKIE WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA!:)

Zobacz załącznik 420921Zobacz załącznik 420921

Załączniki

• Nowy-Rok.gif
    Nowy-Rok.gif
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
No jak tam mamcie? Juz siedziecie w pizamkach przed tv? :-D
Ja czekam az uwaga: Max zasnie:-D dla odmiany:-D dziewczynki spia a ten skubaniec nie.
Szampan sie chlodzi:-) Sery i winogronka czekaja :-)
U was godzinke wczesniej bedziecie swietowac :-)

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku !!!!!!!!

Ale z Was śpiochy:-)Nowy Rok witajmy:-)

Gosia my świętowaliśmy 2razy:-)A póżniej(korzystając z wizyty teściów)wybraliśmy się ze znajomymi na disco:)Niestety musieliśmy przerwac nasze tańce,bo Kacper i Zuza zaczęli wymiotowac...I tak do tej pory...Jeszcze na Nowy Rok jakiś wirus się przyplątał...

reklama
Wszystkiego dobrego w nowym roku!!! Niech Was zdrowie nie opuszcza a w portfelu zawsze będzie pełno!

Ja jestem ciągle zabiegana i nawet nie mam czasu napisać. Za tydzień mam znów 2 egzaminy więc w tym tygodniu będę się pilnie uczyła bo cały poprzedni tydzień byliśmy u moich tesciów w górach. Liczyłam na śnieg i narty, miałam nadzieję że pokażę dziewczynkom sanki ale niestety rozczarowałam się. Dziwna ta pogoda w tym roku. Śniegu jak na lekarstwo.
Z "nowości" to chyba tylko tyle że jestem znów rok starsza i strasznie mnie to dziś przygnębiło.
Zazdroszczę Ani i Moni możliwości potańczenia, my spędziliśmy pół Sylwka w drodze a pół na kanapie przed tv - w sumie też było miło posiedzieć tak razem z mężulem w ciszy i spokoju. Taką emerycką rozrywkę sobie urządziliśmy:-D

Do góry