reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

No i leci śnieg z deszczem:confused2: a mieliśmy pójść na spacer....

No Mikołaj- ciekawe jak będzie :-D u nas chrzestni Amelii się przebierają- ciekawe jak mali zareagują, Ami na pewno pierwszy moment wielkim strachem:-D:eek:, ja ogólnie uwielbiam te święta!!!!muszę zacząć pomału robić stroiki
Moi na Mikoałaja dostaną sanki, na święta stolik z krzesełkami z ikei, duże misie do tulenia kilka drobynych, a tak to praktyczne prezenty typu kombinezony, jeszcze nie są świadome prezentów więc wystarczy, bo mnóstwo zabawek dostali na urodziny....

reklama
kurcze te wszystkie choróbska sa straszne, mogłoby ich nie być bo sama juz zachodze w glowe jak wyleczyć zwykły katar:crazy:

mona- no własnie opuściłam się strasznie bo juz prawie 2 miechy nic nie ćwiczę, przez 1,5 m-ca byłam na 3 antybiotykach i ciagle slaba ze nie dawalam rady ale musze wrócic bo i energii więcej mialam i samopoczucie dużo lepsze, nie wspominam, że tyłek i uda byly juz naprawdę w niezłej formie, a teraz trochę przybyło niestety. Ale biore się:happy:

Ja chłopakom kupilam tor samochodowy ale nie wytrzymalam i dałam im wczoraj hahah, a na święta to na pewno będzie zestaw do kąpieli
http://allegro.pl/zabawki-do-kapieli-mnostwo-radosci-1632-ew81-kr-ow-i3733340381.html
i namiot z ikeii (choć nie wiem gdzie go postawimy hihi)
te zabawki podpowiem rodzince, a sama jeszcze będe myśleć. Co do leg to moi lubia i ostatnio zaczęli skladac, nawet 6-8 klockow razem połączą glównie w formie wieży ale to i tak dużo. Poza tym są fanami rysowania i kupiłam im teraz magnetyczne tablice, bardzo lubia. Właściwe wszystko te moje Gady maja i cięzko cos praktycznego wykombinowac a wszelkie interaktywne zabawki musze schowac dla chrzesniaka bo już nie chca sie tym bawić, duzo lepsze sa zwykłe autka, całymi dniami słysze brum brum zasuwaja po podłodze.

A na przyszłość to podobaja mi się takie łóżka, co Wy na to?
Łóżko AUTO S-CAR SAMOCHÓD 150x75 Baby Boo NOWOŚĆ ! (3686830356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jutro idziemy do laryngologa, zobaczymy czy coś nam doradzi czy jak zwykle bla bla, a dzieciaki jak mieli katar tak maja i jak siedza w domu tak siedzą :wściekła/y:

Hellow dziewczyny
Ja nie mam zdania na temat szczepionek, moje dzieci znosza je dzielnie, bez goraczki itd co do prezentow to jeszcze sie nie rozgladalam, dzis jade kupic dzieciakom czapki i szaliki na zime , moje dzieci powolutku juz zdrowieja ale masakra byla, nieprzespane noce, w dzien takie marudne ze wytrzymac nie mozna, wczoraj jadlam obiad o 20godz szok

hej dziewczyny
dawno mnie tu nie było tzn czytam ale nie pisze bo łobuzy mało śpią w dzień, w nocy dalej jedzą i dają popalić. srednio raz w miesiącu są przeziębieni, gardła czerwone itp i na antybiotyku się kończy bo na krtań idzie i inhalacje itp więc mając chwile czasu próbuje ogarnąc wszystko a na pisanie juz mi go nie starcza. pozatym u nas biało:) sniegu troszkę nasypało i wczoraj już przywitaliśmy się z białym puchem :) dzieci w szoku.
oj święta się zbliżają... piszecie o prezentach. my urządzamy młodym pokoik bo do tej pory nie mieli swojego wiec to bedzie dla nich mega radocha.ale spac beda nadal w sypialni bo wstaje srednio po 4 razy w nocy i nie mam zamiaru biegac po domu. po prostu tak jest wygodniej;) a zabawki. hmm. oczywiscie stolik i krzesełka z ikei ;-)sanki i od chrzestnej kuchnia.zastanawiam sie nad wozkiem dla lalki a dla Michała ciezko mi cos wymyslec bo jego nic nie interesuje. tylko kije, dziury, klucze i gniazka z prądem.
szczepienia - moi po nich raz gorączkowali ale to jak mieli kilka miesiecy. poza tym przechodza ok wiec szczepie. nie ma co przesadzac z tymi powikłąniami, najważniejsze żeby dziecko zdrowe było szczepione i tego trzeba pilnować wiec jak mam jakie kolwiek wątpliwosci to sie nie zgłaszam i przesuwam termin szczepienia.
a jakie macie te ćwiczenia? bo ja kupiłam na wiosne ewy chodakowskiej ale nie zaczełam nawet :-D a mój brzuch od porodu nadal jest fatalny. masakra.
uciekam bo juz sie obudziły. buziaki i pozdrawiam wszystkie

Ja cwicze i z Ewką i z Mel B za radą Niuleczki, no i mam nadzieje ze wytrwam w moich postanowieniach i na sylwestra bedę wygladać jak trzeba :) A ja tam jeszcze nie wiem co im kupie na świeta, zobaczymy jaka bedzie wypłata :-)

No u nas mikolaj w przedszkolu bedzie. Taki dzoedek co moeszka obok przedszkola co roku sie przebiera. Ciekawa jestem reakcji chlopakow. Musze im jakies *******ki kupic zeby Mikolaj mial co z worka wyciagnac. Ale jeszcze sie nie zastanawialam co. No i pod choinke tez jakas drobnostke bedzie trzeba kupic. Ogolnie pomyslu nie mam. Klocki maja i troche sie pobawia i biora co innego. Juz sama nie wiem co kipic bo wszystko jest na moment. Ostatnio ulubiona zabawka jest krem do pupy :)

Ankos- ja chcę jednemu małemu w naszej rodzinie kupić walizeczkę mały majsterkowicz- może to by go zainteresowało?
A gniazda, klucze, telefony, piloty- oj zostawię bez komentarza:confused2::confused2:

Marcikuk- fajnie macie z tym Mikołajem :-)

Mati- zdrowiejcie, zdrowiejcie!!!!!

reklama
Dzięki za odp
tez chcemy im kupić podwójne sanki. Tylko jak narazie nie ma jeszcze śniegu :)
dzis idziemy na szczepienie.
Oliwka ma delikatna skórę i co chwile ma jakieś krótki na policzku. Ale jedynie co dają to maści ze sterydami. I czasem ma na języku taki osad :/

Do góry