reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Luckaa - ja jak moja Majka gdzieś zawędruje i ją wołam i cisza to wystarczy się Julki spytać "gdzie jest Majka" a ona juz główkę odwraca i patrzy się w to miejsce :)

reklama
Jedynka sorki ale ja to się już uśmiecham jak czytam o tych Twoich kawalerach :)

U nas niezpomniana noc :) Dzieci padły o 21 Jerzy pobudka o 2.30, Hania o 4.30 później Jerzy o 7 a Hania dospała w naszym łóżku jejku jaka jestem wyspana. To chyba początki lepszych nocek. Tfu tfu oby nie zapeszyć

no to dodam jeszcze fotke na dobry humor :) IMG_1258.jpg

Jedynka jak na nich patrze to zawsze przypominają mi dwóch bokserów z ringu :-D
Iws która to która bo zawsze niewiem i się głowie?

Luckaa - Maja to ta drobniejsza z jasnymi włosami a Julka to "pyza" z ciemnymi lekko kręconymi włoskami.

reklama
Urodziny wypadają w piątek, ale zeby wszyscy mogli przyjść - 20 osób! - to robimy na spokojnie w niedziele :) To chyba 30 :)

Jestem na etapie opracowywania menu - wstepnie już mam wszystko. Chcę zrobić coś przy czym się nie narobie tylko wstawie i się będzie samo gotować, smażyc itp. Tylko ten tort w tę niedzielę jeden zrobię na próbę - mąż mi nakazał żebym nie dostała zawału w dniu urodzin.

Do góry