Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kinia, piękne tulipany wokół Ciebie!!! I piękna Mamusia pośród nich:-)Angelus ja mam sunię labka i powiem, że ADHD to ona nie ma wcale, wręcz przeciwnie ;] Cały dzień śpi i tylko budzi się na jedzenie, picie i spacer
A to ja w weekend majowy w ogrodzie botanicznym.
. Uwierz mi Myszko,że moja sunia/rasowy retriever/ w domu też tylko leży i przychodzi się poprzytulać albo jeść:-). Jeśli chodzi o żywiołek jaki w sobie nosi, wystarczy wyjść z psiną na pół godzinki i porzucać jej patyki bądź piłkę i pies ma dość na cały dzień;-). Tylko najpierw naucz psa przychodzić na komendę.Z tymi Olami zgadzam się całkowicie, ja też jestem jedna
Angelus one takie ruchliwe pieski są może dlatego że retrievery to pieski myśliwskie są. Właśnie tego się boję, bo marzy mi się biszkopcik ale nie wiem jak poradzę sobie na początku, bo ja biegać za bardzo nie mogę....

;-), bo zaszyje się gdzieś pod ścianą bądź drzwiami i komara tnie na całego...Tylko najpierw naucz psa przychodzić na komendę.
Ja czasami chodzę po domu i naprawdę szukam psa, choć jest duży, a ja mieszkam w blokach w 48mkw;-), bo zaszyje się gdzieś pod ścianą bądź drzwiami i komara tnie na całego...

łoj jak się uśmiałam z tego komara
. Za mną już chodzi ten golden od paru lat ale nie miałam warunków na psa do tej pory(więc mam kota