reklama

Nasze fotki :)

reklama
Herbatita Twoja mała księżniczka jest cudna :)

p19u3e3k3y92w24e.png

a ja jak juz wklejam zdjecia, to hurtem, wiec troche mojej familii ;-)

Rewa i zamarznieta zatoka:

a to ostatnio, Gdynia:

i pani beczka ;-) bosz, kiedy zrzuce ten plaszcz..!

thx ;-)

aenye - te twoje chłopaki to normalnie jak bliźniaki, super:-) tacy pełni energii

ale fajnie tak móc wyskoczyć nad morze na spacerek, choćby i będąc beczką (kokieta!!!!:confused2:) ja przyznaje sie bez bicia byłam ze 2 razy w życiu, odkąd odkryliśmy że taniej w Chorwacji nas wczasy wynoszą ....

Fajne fotki, fajna rodzinka. Pewnie zwariowana trochę co ? :-)
Antonina, napisz coś więcej o Chorwacji, gdzie polecasz i ile taka wycieczka z rodziną kosztuje. Ja małe podrośnie troszkę to chętnie się wybierzemy.

anisad, czy ja wiem? dosc duzo sie ruszamy, wakacje, co chwile znajomi, gosci, dzieci do jednych dziadkow, do drugich albo z nami, spontanicznie, ale czy to zwariowane.. nie wiem ;-) chyba nie.. ewentualnie matka wariatka, co nie radzi sobie z emocjami i drze ryjka za czesto.

antonina,
w chorwacji nie bylam, my do turcji albo do egiptu.. basen = dziecko z glowy na caly dzien :-D warte kazdych $ :-D

antonina podpinam się pod prośbę anisad my myslimy o chorwacji w tym roku, jeśli masz jakies namiary na fajne miejsce to będę wdzięczna, ja sie mogę odwdzięczyć fajną miejscówką we Włoszech, bylismy w te wakacje i było super
aenye super masz rodzinkę, i napiszę to juz po raz któryś jak ja Wam dziewczyny tego morza zazdroszczę..

Ostatnia edycja:
Katia, Anisad - Chorwacje polecam w 100% my jesteśmy zakochani od pierwszego wyjazdu. Tyle że tam sie raczej wynajmuje pokój/ apartament (to raczej takie studio z kuchnią łazienką jakby miszkanie np. całe pietro dużego domu), hotele są mniej popularne

no i mnóstwo rodzin z dzieciaczkami, naprawdę, byłam w Hiszpanii, Turcji, Tunezji i nigdzie tyle nie widziałam., może dlatego właśnie że jest ta samodzielność

ja ostatnio to byłam ze 2 lata temu, ups albo 3 nawet w Cro bo tak całkiem ostatnio to w Tunezji, a w tamtymroku mieliśmy już zerzerwowany Egipt jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży i zrezygnowaliśmy po konsultacji z ginem

do Cro jeździmy zawsze na połódnie, Dalmacja te rejony, Istria taka bardziej cicha spokojna- na połódniu wiecej życia:-)
nie mamy konkretnej miejscowości bo lubimy tak troche na żywioł i nawet nic wcześniej nie rezerwujemy - no ale do tej pory jeździliśmy sami wiec sobie mogliśmy na to pozwolić. Z dzieckiem już bym tak nie ryzykowała

generalnie riwiera makarska cała jest OK, Baska Voda, Kastele, to tam gdzie byłam

ojjj mogłabym gadać i gadać o tym to może na priva jak cos bo zaśmiecam wątek;-)

reklama
Aenye tyle co widze (a slabo widze :-D) to masz super chlopakow a i ty ekstra laska jestes :-D

ja tez nie bylam w chorwacji. Wogole to my zawsze z biora podrozy latamy. Prosciej i taniej - przynajmniej u nas.
Z Joshem 2razy na wyspach kanaryjskich bylismy (za 1razem Fuerteventura a za drugim Teneryfa) i szczerze dla mnie to sa mocno przereklamowane wyspy. Takie same widoki znajdziesz w Grecji na krecie czy innych wysepkach. Mi sie marzy Egipt jeszcze zobaczyc ale od nas to kawal drogi i przez to cena wyzsza.
Jak narazie dla mnie chyba najlepiej spisala sie Majorka. Plaze piekne, woda zielona, blisko i tanio w pizdziu. Ale to wiadomo zalezy co kto lubi i jaka forme wypoczynku uznaje - bo ja to za lezak na plazy moge robic :-D haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry