Katia, Anisad - Chorwacje polecam w 100% my jesteśmy zakochani od pierwszego wyjazdu. Tyle że tam sie raczej wynajmuje pokój/ apartament (to raczej takie studio z kuchnią łazienką jakby miszkanie np. całe pietro dużego domu), hotele są mniej popularne
no i mnóstwo rodzin z dzieciaczkami, naprawdę, byłam w Hiszpanii, Turcji, Tunezji i nigdzie tyle nie widziałam., może dlatego właśnie że jest ta samodzielność
ja ostatnio to byłam ze 2 lata temu, ups albo 3 nawet w Cro bo tak całkiem ostatnio to w Tunezji, a w tamtymroku mieliśmy już zerzerwowany Egipt jak sie dowiedziałam że jestem w ciąży i zrezygnowaliśmy po konsultacji z ginem
do Cro jeździmy zawsze na połódnie, Dalmacja te rejony, Istria taka bardziej cicha spokojna- na połódniu wiecej życia:-)
nie mamy konkretnej miejscowości bo lubimy tak troche na żywioł i nawet nic wcześniej nie rezerwujemy - no ale do tej pory jeździliśmy sami wiec sobie mogliśmy na to pozwolić. Z dzieckiem już bym tak nie ryzykowała
generalnie riwiera makarska cała jest OK, Baska Voda, Kastele, to tam gdzie byłam
ojjj mogłabym gadać i gadać o tym to może na priva jak cos bo zaśmiecam wątek;-)