Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
też widzę podobieństwo do małżona :-) i faktycznie widzę po nosku że trochę dużo marchwki - lekarze zwracają mi na to uwagę. Spróbuj też mniej podawać - czytaj etykiety słoików. baaardzo ciężko znaleźć obiadki bez marchwii ale można;-)
mitaginka chodzi chyba o to że z marchewki robi się pomarańczowa , i jak dobrze pamiętam nadmiar marchwi szkodzi na wątrobę ale nie jestem pewna tego.
a teraz powiedz mi jak mam dodac zdjęcia weszłam na ImageShack
mitaginka - dobrze akkm pisze! nadmiar marchwi szkodzi i ją ogranicz - nawet słoiczki owoców typu jabłko z brzoskwinią mają w składzie marchew więc czytaj etykiety!! Jak mi lekarz o tym powiedział to Mila chyba z 4 dni w ogóle bez marchwi wszystko jadła :-) teraz też staram się jej ograniczać i np soków z marchwią już nie kupuję i deserków też! Obiadki raz w tygodniu bez marchwi
akkm – co do zdjęć to jak piszesz wiadomość kliknij ikonkę obrazu w drugim rzędzie się znajduje 5 od lewej, następnie kliknij „wybierz pliki” wskaż obraz z kompa do wczytania potem wciśnij „wgraj pliki” i już podziwiamy Twego świętego!
aneczkaaa Maja dostała prezent popołudniu i bardzo jej przypasował ,a Mikołaj jakiś dziwny kościołowy czy jakiś przyszedł późnym wieczorem .
Wiąże jej kitkę bo te jej włosy każdy w inna stronę.
śpij dobrze i śnij o kitce :-)