reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
jedną muzzy (kopertową) mam w domu i jest rewelacyjna:tak:Bardzo kobieca i seksowna, a przy tym pewnie bedzie wygodna -bo zakrywa co powinna ale łatwo to odkryć;-)

Ja na początku porodu miałam swoją koszulę. Potem już na sali porodowej mnie przebrali w ich - taka jak namiot z wizaniem na piersiach. Po porodzie musiałam zmienić, ale też mi dali swoją, bo powiedzieli, że szkoda moich koszul. I potem jeszcze raz zmieniłam, bo mi się pobrudziła od krwi. Dopiero później włożyłam swoją. Najlepsze do karmienia są takie kopertowe ta muzzy bardzo ładnie wygląda, chyba też się skuszę. :-p Jedną miałam z rozcięciami po bokach, to rzeczywiście piersi wychodzą i widać z daleka. Mężowi się bardzo podobała, ale mi jakoś niewygodnie było. I miałam jeszcze taka z rozcięciami, ale bardziej dyskretna, bo miała taką nakładkę, że nic nie było widać. A później to się już wycwaniłam i wkładałam piżamę.

Ja mam dwie koszule z gizikami w przodzi i jedna z rozcięciami po bokach sa ok bo sa tak całkiem po bokach nie na piersiach co jest ok ale faktycznie jak cycuchy sa duże to po bokach stanik widac no alesię ubierze szlafrok i git:tak:ta z MUZZY jest fajna ale za duży dekolt stanik by mi się swiecił a cycuchy tak potrafia się powiekszyć podczas karmienia co jakoś dziwnie mi by było:zawstydzona/y:a szlafrokiem nawet tak nie zakryje się za bardzo:sorry:heh a wole jednak w szpitalu nie świecić dekoltem:zawstydzona/y:

ta pierwsza wygląda na wygodną.. Tylko workowata trochę;-) Druga mnie nie przekonuje.. ale sama nie wiem czemu..

ehh wiecie.. marzę o chwili gdy znów założę moje seksowne obcisłe jeansy-rurki i obcisłą bluzeczkę... Ale od tej chwili dzieli mnie jakieś 15 kilogramów:szok:..

A co myślicie o takim wzorze - też będą prześwitywać piersi przy takiej fałdce od środka?
Koszula do karmienia 3 KOLORY 062 -L (788101203) - Aukcje internetowe Allegro

I jeszcze mnie taka konstrukcja zastanawia - co o tym myślicie?:
Koszula do karmienia róż 46 LOOKat 2497 OSTATNIE (809103517) - Aukcje internetowe Allegro
podobała mi się ta pierwsza ale jest na niski wzrost wiec mi może być krótka a też o takiej myślałam bo wydawało mi się że fajne to ukryte rozwiązanie :tak:
ta druga wydaje się fajna :tak:

o tej muzzy chyba też zapomnę bo ja mam duży biust i mi wypadać czasem będzie :sorry::rofl2:

reklama
Do góry