reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
a widziałyście to?
Koszula DO PORODU i karmienia !!! Nowa !! Rozm L (808245132) - Aukcje internetowe Allegro

wydaje się wygodna na kładzenie maluszka na brzuszku czy pierwsze karmienie :-)Ale czy warto?...
W zasadzie na jeden raz do porodu, bo potem z takim rozcięciem chodzić to bym nie chciala;-)Ja do porodu biorę jakiś duuuży t-shirt - położna mówiła, że podciągają koszulki do góry żeby położyć niemowlaczka i luzik, więc nie wiem czy taka koszulka konieczna..:sorry:

W zasadzie na jeden raz do porodu, bo potem z takim rozcięciem chodzić to bym nie chciala;-)Ja do porodu biorę jakiś duuuży t-shirt - położna mówiła, że podciągają koszulki do góry żeby położyć niemowlaczka i luzik, więc nie wiem czy taka koszulka konieczna..:sorry:
hehe no właśnie ja - tak jak jedna z nas tu pisała - nie sądzę, że koszuli, w której rodziłam, chciałabym potem używać do spania.. ;-) Ehh będzie trzeba jeszcze z położną pogadać:tak:

Gosia_k23 - fajna! :-)tylko czy na pewno wygodna w karmieniu by była?

Agagsm robię zupełnie tak samo:tak: Na porodówkę idę w t-shircie Tomka, w którym rodziłam Olisia :-) Taki nasz t-shirt porodowy się z niego zrobił ;-)

Gosia ja teraz mam miseczkę D i w muzzy mam jeszcze spory zapas:tak:

Ivi a jaki masz rozmiar tej koszuli? Ja tam piersi ogromnych nie mam, teraz może z c mi urosło. Normalnie nosiłam rozmiar 36/38, teraz to mi się sporo przytyło, więc pewnie 38/40. "S'' chyba będzie za mała, chcę zamówić "m''.

"S" bym juz nie ryzykowała, ale "M" polecam:tak::tak: (przed ciążą też "eskę" nosiłam)

reklama
Dziewczyny, któraś kiedyś pisała ze zrobiła zakupy na Allegro ( pierdółki podkłady, kosmetyki itp) i była bardzo zadowolona ze sprzedawcy. B proszę o powtórzenie linku, a moze któraś ma jakiegoś upatrzonego. Z góry dzięki.
P.S ja dziś kupiłam bawełnianą koszulę za 13 zł z zamiarem ,ze po porodzie idzie na śmietnik. Jutro chyba kupię jeszcze jedną.

Do góry