reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
no to ja się pochwalę, że po powrocie ze szpitala już miałam wagę identyko jak przed ciążą wsio wydaliłam w szpitalu hi hi
tylko, że ja przytyłam tylko 6kg, ale za to teraz już nabieram cholewcia

Mogę poznać nazwę i zapytać jak się sprawdzają?

ależ oczywiście;-)

cerazette coś takiego, na razie mam nadzieję i to wielką, że się dobrze sprawdzają :-p samopoczucie ok tylko leciutkie krwawienia ale gin mnie uprzedził, że mogą się pojawić.

a tak ogólnie to babki czy już serduszkujecie? bo my już ale za każdym razem krwawie troszkę i tak troszeczkę boli i nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie może jak to u Was wygląda?

Nadineczka ja od jakiegoś tygodnia serduszkuje i jest rewelacyjnie - fakt ze z tej strony gdzie były szwy to czuć lekko ale oprócz tego żadnych innych dolegliwości nie odczuwam :) ...oprócz przyjemności :)

Zazdroszczę.. .wiecie że mi nadal szwy się nie rozpuściły? Za tydzień idę na kontrolę do gin.. ciekawe co na to powie.. Bo jaq też chcę już serduszkować a na wejściu mam pętelkę szwa ;) to mój mąż by mocno ucierpiał gdyby próbował ;P

A jak u was z wagą? U mnie o dziwo się coś ruszyło.. i zostało mi jeszcze "tylko" 9.5 kg do zrzucenia. A dziś dostałam sportowe hula hop od męża :) także będę talię ćwiczyć :D

reklama
co do apetytu to ja się nie wypowiadam mam ogromniasty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko jakieś takie doły mnie łapią coraz częściej i się trochę tego boję, też tak macie, że czasem już brak sił i takie głupie uczucie, że nawet myć mi się nie chce no bo po co jak i tak w domu siedzę ...

Do góry