reklama
nadineczka
Fanka BB :)
tak ja stosuję już od jakichś 3 tygodni.
nadineczka
no to ja się pochwalę, że po powrocie ze szpitala już miałam wagę identyko jak przed ciążą wsio wydaliłam w szpitalu hi hi
tylko, że ja przytyłam tylko 6kg, ale za to teraz już nabieram cholewcia
tylko, że ja przytyłam tylko 6kg, ale za to teraz już nabieram cholewcia
tak ja stosuję już od jakichś 3 tygodni.
Mogę poznać nazwę i zapytać jak się sprawdzają?
nadineczka
Mogę poznać nazwę i zapytać jak się sprawdzają?
ależ oczywiście;-)
cerazette coś takiego, na razie mam nadzieję i to wielką, że się dobrze sprawdzają

a tak ogólnie to babki czy już serduszkujecie? bo my już ale za każdym razem krwawie troszkę i tak troszeczkę boli i nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie może jak to u Was wygląda?
ivi
uzależniona;) // I.2010
Zazdroszczę.. .wiecie że mi nadal szwy się nie rozpuściły? Za tydzień idę na kontrolę do gin.. ciekawe co na to powie.. Bo jaq też chcę już serduszkować a na wejściu mam pętelkę szwa
to mój mąż by mocno ucierpiał gdyby próbował ;P
A jak u was z wagą? U mnie o dziwo się coś ruszyło.. i zostało mi jeszcze "tylko" 9.5 kg do zrzucenia. A dziś dostałam sportowe hula hop od męża
także będę talię ćwiczyć 
A jak u was z wagą? U mnie o dziwo się coś ruszyło.. i zostało mi jeszcze "tylko" 9.5 kg do zrzucenia. A dziś dostałam sportowe hula hop od męża
reklama
nadineczka
co do apetytu to ja się nie wypowiadam mam ogromniasty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko jakieś takie doły mnie łapią coraz częściej i się trochę tego boję, też tak macie, że czasem już brak sił i takie głupie uczucie, że nawet myć mi się nie chce no bo po co jak i tak w domu siedzę ...
tylko jakieś takie doły mnie łapią coraz częściej i się trochę tego boję, też tak macie, że czasem już brak sił i takie głupie uczucie, że nawet myć mi się nie chce no bo po co jak i tak w domu siedzę ...
Podziel się: