reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
Dukan dziala cuda, widzialam po znajomych w PL ale jest niezdrowa cholernie szczegolnie dla ludzi majacych problemy z cholesterolem ale czego sie nie robi dla odzyskania figury:tak:

Ja w niedziele juz moge warzywa...juuupi, kupilam sobie salatke ogorki, pomidorki:-D bedzie obiad wypas, salatka z kurczaka:-D

u mnie cera jest ohydna aż nie mogę się patrzeć na swoją facjatę ale mam nadzieję że ja k wyjdzie prawdziwe słoneczko to trochę się poprawi:sorry:
Ja też na to liczę, bo tez na siebie patrzeć nie moge i jeszcze te zbędne kilogramy na bioderkach i oponka brzuszka:(

Pumpkin czemu słońca ze sobą nie zabrałas do Polski?:))

lubię Was tu czytać bo z boczku stoję na razie chociaż troszkę się pośmieję z Was:-):-):-):-)

ale wierzę w każdą z osobna:tak:

o Ty babsztylu !!!! wyzywam cię na pojedynek...na cycki !!!!

smiać się z nas chcesz to masz śmiej się -

we wtorek waga 72,9 dziś waga 70,8

i co :-p

jola a ile czasu jestes na I fazie??
mój małż chce być tydzień ..ja planuje 5 :-)

Dziewczyny podziwiam Was:)ja przed ciążą 65 w ciąży 86 obecnie 65. Diety jakoś nie stosowałam, ale spacery codziennie przez trzy godziny zrobiły swoje. Na fitness jeszcze nie zdecydowałam się ponieważ podobno zbyt intensywne ćwiczenia mogą wpływać na zmniejszenie pokarmu w bimbałkach, więc wolę nie ryzykować. Tak z 5 kg chciałabym jeszcze zrzucić, mam nadzieję ,że do wakacji zdążę;)Z drugiej strony jak przestanę karmić to od razu będzie 5 kg mniej;)

reklama
o Ty babsztylu !!!! wyzywam cię na pojedynek...na cycki !!!!

smiać się z nas chcesz to masz śmiej się -

we wtorek waga 72,9 dziś waga 70,8

i co :-p

jola a ile czasu jestes na I fazie??
mój małż chce być tydzień ..ja planuje 5 :-)

5dni planuje jak kaza, potem warzywka i znow glodowka i tak na przemian az do skutku

Do góry