• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze hobby

malinaa ja jak narazie dowiedziałam się ze mam ukraińskie korzenie :-D ale doszłam tylko do pradziadków bo dalej to już ciężko także sporo pracy jeszcze przede mną.. pozdrowienia dla wszystkich poszukiwaczy:-)

reklama
Tak mi się przypomniało ... jakiś czas temu przeczytałam tak połowę książki Daniela Golemana "Inteligencja Emocjonalna" - żeby nie było, specjalnie nie interesuję się psychologią:-) a wręcz przeciwnie mój umysł to typowo ścisły:-) ale ta książka jest napisana w dostępny sposób i zamierzam przeczytać ją, teraz gdy jestem w ciąży, do końca. Nie jest to książka tylko i wyłącznie o niemowlakach czy tylko o wychowaniu ...ale w ciekawy sposób pokazuje nam duużo zachowań ludzkich. Myslę że warto przeczytac przed porodem bo zwraca nam na przykład na pewne zachowania rodziców i jak może to skutkować na przyszłość. Wiem - nie jestem dobrą "zachęczaczką" :-D ale może któraś z was czytała i też jest zdania że warto:-)

Mi ta książka uświadomiła parę rzeczy...a w wielu sprawach potwierdziła moje życiowe teorie:-D a co do wychowania dziecka dała do myślenia w paru sprawach:-)

Chyba musze wiec sobie znalezc, bo ja lubie takie rzeczy czytac :-)
Koncia, a co studiujesz?

(Obejrzalam wlasnie 11 odcinek True blood i zostal tylko 12..i normalnie aaaaaaaaaaaaaaaaaa!)

Hars, pedagogikę :) mam specjalność wychowanie przedszkolne i nauczanie początkowe, a teraz robię promocję zdrowia i socjoterapię.

futrzakowa, dawaj, ktory stadion? :)

konstrukcje stalową stadionu żużlowego w toruniu:-) czyli nie na Euro:-( ale jestem z niego dumna bo jest super;-D hihi:-)
stadion,zuzlowy,w,toruniu.jpg
a ostatnio prowadziłam projekt konstrukcji stalowej muzeum współczesnego we wrocławiu ... ile ja się tu napociłam... muzeum.jpg
pencil.png

reklama
:szok::szok::szok:

A ja to zawsze podziwiam takich inżynierów... ile to człowiek musi wziąć odpowiedzialności na siebie i swoją wiedzę, żeby to się kiedyś nie zawaliło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry