Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok. Zaczynamy. Ja wczoraj śniadanie ogromne, obiadek to 3 parówki a na kolację mieliśmy gościa i zrobiliśmy grila. Ja zjadłam 2 kawałki kiełbaski i 1 kawałek chudego ale jednak boczku i zagryzłam to 2 czy 3 kawałkami ciasta. W ciągu dnia też oczywiście podjadałam ciastoagapa bardzo ciekawe pomysł może choc troszke nas to zmobilizuje .Proponuje zaczac juz od teraz te chwalenie sieA wiec ja wczoraj zjadłam góre słodyczy :kilka ciastek, batonika , kawałek czekolady ale odmowilam sobie poł batonika
;-) Do tego obiad z 3 dań , sniadanie i kolacje ...

Dziś jestem już po śniadaniu 2 parówki, ale trafiła się siostrzenica i się z nią podzieliłam i wyszło że zjadłam 1,5
A teraz wystawiłam sobie ciasto i na nie patrzę:-( i pewnie się skuszę. Kurcze ale to łakomstwo jest okropne

Miałam sernik wiedeński i sernik gotowany - pycha. Zjadłam i następnego dnia miałam spokój. Ochotę? to ja mam zawsze na ciasto i w tym jest problem.AGAPA A jakie masz to ciasto???
Smaka mi zrobiłaś
Nie pisz że jesteś swinia Kochana..... Miałaś ochote to zjadłaś i tyle nie ma co sie załamywac....)
Wklejam moje brzucho 4 miesiące po porodzie![]()

albo wyrzucę