Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po ciąży jak zaczęłam z małym robic kilometry z wózkiem po naszym górzystym terenie-raz w dół,raz pod górę droga prowadzi,to zaczęłam gubić kilogramy w szybkim tempie,do tego ograniczyłam jedzonko,słodyczy zero-zresztą ja jestem taka,że nie muszę słodyczy,no i kolacji nie jadłam.Potem przestałam jeść chleb,kupowałam z zamian pieczywo Wasa,kartofli zero-tylko kasze-gryczana,jęczmienna,brązowy ryż-efekt-5kg w ciągu miesiąca,potem jeszcze z 5,a potem waga stanęła w miejscu. Następnie wróciłam do chleba,bo strasznie mi się go chciało
,przestałam tak bardzo się katowac z tym jedzeniem,liczeniem kalorii,mniej spacerów i waga kilka kg w górę,ale tak bardzo tego nie widać,bo nadal mi wszyscy mówią,że schudłam:-)
i czuć-
-w tym sensie,że czuję się znów lżej i fajnie i atrakcyjnie.Ja od razu jakoś tak ładniej na buzi wyglądam jak chudnę:-)
dzisiaj idę się zapisać na aerobic :-)