Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha, nie przebiłaś mnieRatunku! Tyje, tyje, tyje... Przez ostatnie 2 miesiace przytylam prawie 4 kg
Noooo, ja tez w sumie moge zrzucic na Dukana. Bo zaszlam w ciaze w trakcie odchudzania wiec teraz moze byc efekt jojo.
Moze i tak po trosze jest, ale to ze glodna jestem non stop, to juz inna para kaloszy :-)
to i ja dołączam... byłam na dukanie, ale III fazy nie dotrwałam. nie z powodu ciąży. ale wyników, zmieniłam dietę na 1500 kcal ale jak dowiedziałam się o ciąży przestałam dietować. jestem glódna i tyje, efekt jojo pewnie, będe martwić się po ciążyjakbym o sobie czytała :-)
U mnie jest strasznie. Staram się ograniczać (słodkie szczególnie) ale mi to nie wychodzi, najgorzej jest wieczorem. Poza tym na okrągło mogę coś jeść
Zaczęłam się ważyć, mam zamiar co tydzień o tej samej porze stawać na wagę. Na wagę u gina nie patrzę, tylko na swoją, bo jest spora różnica co mi się nie podoba